Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ράιχενμπαχ ανέλαβε την …διακυβέρνηση της Ελλάδος!!!

Διαδοχικές συναντήσεις με Έλληνες αξιωματούχους είχε σήμερα ο επικεφαλής της ομάδας δράσης στην Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η επιτάχυνση των έργων ΕΣΠΑ, δημοσιονομικά καθώς και εργασιακά ζητήματα. Με τον υφυπουργό υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη συζήτησαν την επιτάχυνση των έργων του ΕΣΠΑ. Η απεμπλοκή των έργων, των 5 μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, ενδέχεται να καταστεί εφικτή έως τα τέλη Φεβρουαρίου, αν όλα πάνε καλά, είπε ο κ. Μαγκριώτης, μετά τη συνάντηση. Από την πλευρά του ο κ. Ράιχενμπαχ εκτίμησε ότι θα χρειαστεί περίπου ένα εξάμηνο μέχρι να γίνουν οι αλλαγές και να ξεκινήσουν τα έργα.
Εξάλλου, ο Χορστ Ράιχενμπαχ και ο Eπίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ Γιοχάνες Χαν συναντήθηκαν με τον κ. Βενιζέλο και συζήτησαν, όπως είπε ο τελευταίος την … «αντίφαση που υπάρχει ανάμεσα στον στόχο της δημοσιονομικής προσαρμογής στον οποίο είμαστε αναγκαστικά προσηλωμένοι ως χώρα και την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας«.
Ο κ. Ράιχενμπαχ ασχολήθηκε και με τα εργασιακά και αφού συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση, δήλωσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να λάβει μόνη της αποφάσεις για το θέμα των κατώτατων μισθών και όχι με έξωθεν παρεμβάσεις».
ΠΗΓΗ: antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου