Τρίτη 17 Απριλίου 2012

E Ν Ο Τ Η Τ Α – Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η - Α Γ Ω Ν Α Σ!!!

 ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
Αμεσως μετα την προκηρυξη των εκλογων από τα καθεστωτικα ανδρεικελα ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, δημιουργουνται ευλογα ερωτηματικα στο μυαλο κάθε πολιτη που εχει την κακη συνηθεια να σκεφτεται. Με δεδομενα τα αποτελεσματα των φ α ν ε ρ ω ν δημοσκοπισεων στα οποια φαινεται πως ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ μαζι δεν μπορουν να πετυχουν κυβερνητικη αυτοδυναμια, απορει κανεις γιατι προχωρανε στην προκυρηξη εκλογων χωρις να εχουν διασφαλισει την επομενη ημερα τους στην εξουσια εστω και με συγκυβερνση από τη στιγμη μαλιστα που μπορουν να συγκυβερνησουνε για 1 ½ χρονο ακομα ολοκληρωνοντας ετσι την
καταστροφη της χωρας & την πληρη εξαθλιωση του λαου μας.Απο κοντα και οι πολιτικοι ευρωπαιοι δυναστες μας εκφραζουν υποκριτικα την εμπιστοσυνη τους στην βουληση του εκλογικου σωματος να σερνεται πσω από τις επιλογες τους και τριβουν κρυφα τα χερια τους.
Η αυτοδυναμη κυβερνηση ενός εκ των δυο αποτελει ονειρο θερινης νυκτος ενώ και η συγκυβερνηση τους αποτελει ένα σεναριο με μικρες πιθανοτητες να συμβει.Δεν μπορουμε να δεχτουμε πως ξαφνικα εκει στο ΠΑΣΟΚ επαθαν ‘κριση δημοκρατιας’ και σεβασμου της λαικης βουλησης και ετυμηγοριας που τα τελευταια 2 ½ χρονια την εχουν εξευτελισει,πολύ δε περισσοτερο να δεχτουμε πως τα αφεντικα τους της Ε.Ε & τουΔ.Ν.Τ θα ρισκαρουν να μην ολοκληρωθει το καταστροφικο τους εργο.

Το λογικο συμπερασμα είναι ολοι τους Ε.Ε , Δ.Ν.Τ και οι ντοπιοι εξομωτες υπαλληλοι τους περιμενουν μεσα από τις εκλογες αυτές να μην προκυψει βιωσιμη κυβερνηση, να ακολουθησει περιοδος πολιτικης ασταθειας ευνοικες δηλ. συνθηκες ακυβερνησιας. Ένα τετοιο καθεστως ακυβερνησιας εξυπηρετει με τον καλυτερο τροπο τα συμφεροντα της υπερεθνικης ελιτ των δανειστων μας, ευνοει τις εξωθεν προσπαθειες πολιτικης εκτροπης χειροτερης της περιπτωσης ‘παπαδημου’, με ωμοτερες παρεμβασεις ξενων δυναμεων βασει των καταστατικων της Ε.Ε. Η πληρης & ανεξελεγκτη οικονομικη καταρευση είναι ευκολοτατη μεσα σε τετοιες συνθηκες, χωρις να την χρεωθει κανενας από τους κυριωτερους υπευθυνους που μας οδηγησαν σ’ αυτην και χωρις να ζημιωθουν στο ελαχιστο οι ξενοι τοκογλυφοι δανειστες μας ειδικα μετα την προσφατη κυρωση του 2ου μνημονου & του P.S.I.

Απεναντι στο εφιαλτικο αυτό σεναριο μονο μια διεξοδος μπορει να υπαρξει και αυτή δεν είναι άλλη από την δημιουργια ενός ευρυτατου αντιμνημονιακου μετωπου ικανου να στηριξει μετεκλογικα μια αυτοδυναμη αντιμνημονιακη κυβερνηση. Όμως, για να προκυψει μια τετοια κυβερνηση θα πρεπει ολοι μας,πολιτες & πολιτικες δυναμεις να επιδειξουμε πρωτοφανη πολιτικη γενναιοτητα , να συμμμαχησουμε με ΄τους μεχρι χθες αντιπαλους ξεπερνωντας ιδεολογικες πολιτικες διαφορες και κομματικες σκοπιμοτητες.

Απευθυνομαστε λοιπον κυριως σε κάθε ελευθερα σκεπτομενο πολιτη και κάθε ακηδεμονευτη πολιτικη δυναμη καλωντας τους να συμπραξουν κατω από την σημαια ενός

Ε ν ι α ι ο υ Α ν τ ι μ ν η μ ο ν ι α κ ο υ Μ ε τ ω π ο υ αποδεικνυοντας μας ετσι την αγνοτητα των προθεσεων τους.

Συναγωνιστες & Συμπατριωτες, εχθρος μας είναι η μετεξελιξη του καπιταλισμου,ο οικονομικος φασισμος, η πιο ακραια & απανθρωπη μορφη ολοκληρωτισμου.Απεναντι σ΄ένα τετοιο αντιπαλο, οποιος παλευει μονος του το καλυτερο που μπορει να πετυχει είναι να σπασει τα μουτρα του…ηρωικα. Ο αγωνας μας είναι υπερταξικος, είναι εθνικοαπελευθερωτικος

Ο χρονος τελειωνει και η ευκαιρια αυτή ισως να είναι τελευταια. Αυτά που μας ενωνουν είναι πολύ περισσοτερα από αυτά που μας χωριζουν.Ας αποδειχθουμε αξιοι αυτων:

Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α – Ε Θ Ν Ι Κ Η Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Σ Ι Α-

Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η – Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α.

‘Αιντε θυμα,αιντε ψωνιο
Αιντε συμβολο αιωνιο

Σαν ξυπνησεις μονομιας
Θα γυρισει ο Ντουνιας.

(Κ. Βαρναλης).

ΕΛ.ΠΟΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου