Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ακροδεξιό παραλήρημα Σαμαρά (Βίντεο)


«Συγχαρητήρια! Η απαγγελία του προγράμματός μας στο Ζάππειο είχε τον επιβαλλόμενο στόμφο.
Την επόμενη φορά, προσπαθήστε -αν και ολίγον δύσκολο- από στήθους. Όπως και στις συνεντεύξεις: "Ζωντανές" και όχι μαγνητοσκοπημένες. Περισσότερα στο debate, αν το τολμήσετε.
Υ.Γ.: Γνωρίζετε φυσικά ότι ουδέποτε το αντίγραφο, είχε την αξία
του πρωτοτύπου».Γιώργος Καρατζαφέρης - Πρόεδρος ΛΑΟΣ
«Ο κ. Σαμαρά παρουσίασε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα το οποίο έχει τις γνωστές λέξεις: Ασφάλεια, τάξη, νόμος, θρησκεία, πατρίδα. Εχω την αίσθηση ότι η στρατηγική του είναι πλήρως προς τα δεξιά. Θέλει μια συσπείρωση της παράταξης του σε όσο το δυνατόν περισσότερες παραδοσιακές βάσεις μπορεί. Απειλείται από την άκρα δεξιά, εκεί έχει διαρροές άρα προσπαθεί να συσπειρώσει πάνω σε μια βάση παραδοσιακή την παρατάξεως του». Γ. Πρετεντέρης –Mega

Σε ένα ακροδεξιό παραλήρημα επιδόθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Α. Σαμαράς παρουσιάζοντας σήμερα το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος του στο Ζάππειο. Εχοντας σαν δεδομένο ότι τα ποσοστά του κόμματος του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είναι μικρότερα από τα ιστορικά χαμηλά που συγκέντρωσε το κόμμα του το 2009, ξαναθυμήθηκε το άκρως εθνικόφρον σύνθημα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» για να ανακόψει τις διαρροές οπαδών του προς το κόμμα του Καμμένου και την Χρυσή Αυγή.
Ουσιαστικά ένα κακέκτυπο του τηλέμπορα-στελέχους του κομματος του Α. Γεωργιάδη ήταν.
Χαμένος κόπος κατά την άποψη μας. Η Ν.Δ βασίζει προς την κατάληξη της ΠΟΛΑΝ.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου