Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ...

Η ολομέτωπη και άδικη επίθεση που γίνεται το τελευταίο διάστημα στα εισοδήματα όλων μας, έχει
επιφέρει τεράστιο πλήγμα και στις εμπορικές επιχειρήσεις του τόπου μας. Η συνεχής μείωση μισθών και συντάξεων με την παράλληλη υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών έχουν ελαχιστοποιήσει την προοπτική βιωσιμότητας των περισσοτέρων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Εμείς οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης καλούμε όλους τους δημότες να στηρίξουν την τοπική αγορά και να αποφύγουμε, όσο είναι δυνατόν, τις αγορές σε επιχειρήσεις εκτός δήμου. Πρώτοι εμείς και οι οικογένειές μας θα δώσουμε το παράδειγμα και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να κάνουν το ίδιο.

Παράλληλα, καλούμε και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του την προσπάθεια αυτή μειώνοντας όσο μπορεί τις τιμές προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να μειωθεί το κίνητρο φυγής των καταναλωτών σε άλλες αγορές. Στηρίζουμε την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου για μείωση τιμών την περίοδο των Χριστουγέννων και καλούμε όλα τα καταστήματα να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν.

Η κρίση που περνά η χώρα μπορεί και πρέπει να γίνει η απαρχή αλλαγής κακών νοοτροπιών και συμπεριφορών όλων μας και να αναπτύξουμε σφιχτούς δεσμούς αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης. Το χρειαζόμαστε τώρα, περισσότερο από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου