Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Οι πρόσφυγες αδέρφια μας, ο πόλεμος εχθρός μας

Κάλεσμα ΛΑ.Ε στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις για την παγκόσμια μέρα του μετανάστητο ραντεβού μας Παρσκευή 6 Μ.Μ. στην Ομόνοια, στο μπλόκ της ΛΑΕ
Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τα μέλη της και κάθε πολίτη στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας την Παρασκευή 18/12, παγκόσμια μέρα του μετανάστη. Για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στα θύματα του πολέμου και της φτώχειας, που αντιμετωπίζουν την αντιπροσφυγική και αντιμεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης - Φρούριο. Για να καταδικάσουμε τη νέα ιμπεριαλιστική πολεμική κλιμάκωση στη Συρία, με πρόσχημα το πρόσφατο δολοφονικό χτύπημα των ισλαμιστών φονταμενταλιστών στο Παρίσι και να απαιτήσουμε να μην υπάρξει καμιά συμμετοχή ή διευκόλυνση της νέας εκστρατείας εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης. Για να αντιταχθούμε στην κατάσταση "έκτακτης ανάγκης" των απαγορεύσεων και της καταστολής που δημιουργείται στην ΕΕ, αρχής γενομένης από τη Γαλλία.
Διεκδικούμε μια κοινωνία ελευθερίας και δικαιοσύνης με ίσα δικαιώματα και δημοκρατικές ελευθερίες για όλους, χωρίς φράχτες και δολοφονίες στα σύνορα, χωρίς ιμπεριαλιστικές πολεμικές επεμβάσεις στο όνομα της ασφάλειας και της ευημερίας του ελληνικού και των ευρωπαϊκών λαών. Αξιών που καθημερινά καταπατούνταιι από τα μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και των δανειστών: Όχι στο όνομά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου