Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Άμεση εφαρμογή του άρθρου 120 παρ 4 του συντάγματος

Οι λύσεις (οι οποίες δεν τολμά ή δεν θέλει να εφαρμόσει κανένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ πολιτικός...) στον σημερινό αργό θάνατο που βιώνει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός και οι οποίες είναι απόλυτα νόμιμες βάσει ελληνικού δικαίου και συντάγματος και βάσει διεθνούς δικαίου και δικαίου της θάλασσας, είναι οι εξής:
Όσον αφορά το υποτιθέμενο χρέος:
1) Μονομερής διαγραφή από τα ελληνικά δικαστήρια του 90% του “χρέους” που υπάγεται ακόμα στο ελληνικό δίκαιο [είναι και ο βασικός λόγος που θέλουν να γίνει το PSI ή αλλιώς “κούρεμα”, το οποίο δεν θα είναι σε όλο το “χρέος” (εξαιρούνται ελληνικά κρατικά ομόλογα που βρίσκονται στην κατοχή της ΕΚΤ-60 δις…εξαιρούνται μακροπρόθεσμα ομόλογα που λήγουν μετά το 2020 βάσει συμφωνίας της 21ης Ιουλίου-45 δις…εξαιρούνται έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου τα οποία είναι εξορισμού βραχύβια-15 δις…εξαιρούνται άλλα δάνεια που έχει συνάψει το ελληνικό δημόσιο-20 δις… Άρα μένουν 160 δις από τα οποία τα 100 δις βρίσκονται στα χέρια “ελληνικών” τραπεζών, άρα για “κούρεμα” μένει μόνο ένα ποσό της τάξης των 60 δις που ανήκει σε ξένες ιδιωτικές τράπεζες και ιδιώτες, στο οποίο θα εφαρμοστεί και το λεγόμενο PSI) και ότι μείνει να υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο ώστε να μπορούν βάσει αυτού, να κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα οι δανειστές, κυρίως κατάσχεση του πλουσιότατου ορυκτού πλούτου της Ελλάδος… Δηλαδή για “κούρεμα” σε ποσό 60 δις, θα υπαχθούν τα άλλα 300 δις στο Αγγλικό δίκαιο σύμφωνα με τη συμφωνία για το PSI, με ότι αυτό σημαίνει για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και τον πλούτο της…].

2) Διαγραφή “χρέους” βάσει διεθνούς δικαίου επικαλούμενοι το δεδικασμένο του Μεταξά το 1938 (η κυβέρνηση Μεταξά είχε αρνηθεί το 1936 να εξυπηρετήσει το δάνειο που είχε συνάψει με την βέλγικη τράπεζα Societe Commerciale de Belgique, και μετά από προσφυγή αυτής στο διεθνές δικαστήριο, μέσω της βελγικής κυβέρνησης, η Ελλάδα δικαιώθηκε λόγω εθνικής ανάγκης από το διεθνές δικαστήριο της Κοινωνίας των Εθνών-πρόδρομο του ΟΗΕ) που επικαλέσθηκε και η Αργεντινή το 2003 μέσω του προέδρους της Νέστωρ Κίσνερ και της διαγράφηκε αυτόματα το 75% του χρέους της στο ΔΝΤ.

3) Έλεγχος με διαφάνεια για νομιμότητα του απαχθές, επαχθές και τοκογλυφικού χρέους.

4) Στάση πληρωμών (Βάσει διεθνούς δικαίου και Διεθνούς Νομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών-International Law Commission: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης-State of Necessity).

5) Κήρυξη πτώχευσης-χρεοκοπίας όπως έκανε και η Ισλανδία κι επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα (η Ισλανδία το 2008 έχοντας ήδη δανειστεί από το ΔΝΤ νωρίτερα είχε φθάσει να έχει χρέος 900% του ΑΕΠ της σε αντίθεση με εμάς που έχουμε μόνο 160% , και κήρυξε πτώχευση επιστρέφοντας στο εθνικό της νόμισμα. Τρία χρόνια μετά, το 2011, η Ισλανδία των ψαράδων χωρίς τον ορυκτό πλούτο, την βιομηχανία και τον γεωργικό τομέα που έχουμε εμείς, έχει ανάπτυξη 3,1% και ανεργία 6,9%..!!! ενώ η Ελλάδα το 2011 είχε 7% ύφεση και 21% ανεργία…).

*σημείωση: Χρεοκοπία-Πτώχευση ενός κράτους, σημαίνει κυρίως στάση πληρωμών σε δάνεια και ότι είσαι αναξιόπιστος για ένα διάστημα για να σε δανείσουν. Που συνεπάγεται όμως, ότι οι φόροι των πολιτών θα μένουν στο κράτος για μισθούς-συντάξεις-υγεία-παιδεία-αμυντικές δαπάνες κλπ και δεν θα πηγαίνουν σε δανειστές και δάνεια για τόκους και τοκοχρεολύσια..!

Από το 2001 που το “χρέος” ήταν περίπου στα 120 δις, έχουμε πληρώσει μέχρι σήμερα σε τόκους και τοκοχρεολύσια 500 δις κι εντούτοις το “χρέος” ανέβηκε στα 360 δις!!!

Όσον αφορά την εύρεση άμεσα χρημάτων για τους Έλληνες:

1) Οι φόροι μας εφόσον δεν θα πηγαίνουν για αποπληρωμή δανείων και τοκοχρεολυσίων θα ανακατανέμονται στους Έλληνες πολίτες και θα πληρώνονται και με το παραπάνω μισθοί, συντάξεις, υγεία κλπ. όταν μόνο το 2011 πληρώσαμε για τοκοχρεολύσια 79 δις ευρώ! Και με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, υπολογίζεται ότι μέχρι το 2015 θα πληρώσουμε μόνο για τοκοχρεολύσια 265 δις ευρώ!!! Και ο στόχος της κυβέρνησης αν πετύχει το λεγόμενο PSI (κούρεμα), από τα έσοδα του κράτους για το 2012 θα είναι μόνο 53 δις ευρώ, άρα κάθε χρόνο θα αυξάνει to “χρέος” παρά το PSI και παρά το νέο δάνειο!!! (οπότε τελειώνει και ο εκφοβισμός και η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ προπαγάνδα που γίνεται από τα ΜΜΕ για το ότι αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση δεν θα έχουν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, ίσα ίσα το ανάποδο θα γίνει...).

2) Απέλαση άμεσα όλων των ΛΑΘΡΟ-μεταναστών στις χώρες προέλευσής τους [που έχουν γονατίσει και το σύστημα υγείας και ασφάλισης και την οικονομία -με την επακόλουθη επαναφορά και αύξηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και λόγω μείωσης και της εγκληματικότητας ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα- όταν μόνο τα εμβάσματα που στέλνουν στο εξωτερικό στις χώρες προέλευσής τους από το παραεμπόριο υπολογίζονται ετησίως κοντά στα 2 δις, ενώ το συνολικό κόστος εξαιτίας των ΛΑΘΡΟ-μεταναστών για τον ελληνικό λαό (λόγω δωρεάν νοσηλείας-περίθαλψης-εξετάσεων από το σύστημα υγείας, παροχής επιδομάτων, πληρωμής ΜΚΟ κλπ…) ανέρχεται σε δεκάδες δις ευρώ ετησίως..! Και ως εκ τούτου μένουν πολύ περισσότερα χρήματα κάθε μέρα για τις ανάγκες του ελληνικού λαού και την Ελλάδα…] που αλλοιώνουν και την σύσταση του ελληνικού έθνους (και θεσμοθέτηση ανώτατου ποσοστού αποδοχής νόμιμων μεταναστών επί του ελληνικού πληθυσμού και αποδεχόμενοι μόνο μετά από αυστηρά κριτήρια και αυστηρό έλεγχο καταλληλότητας…) και φύλαξη των συνόρων μόνο από τον ελληνικό στρατό (χωρίς να τους περιορίζει και να τους δένει τα χέρια η κάθε ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ κυβέρνηση…) και όχι από την FRONTEX. Όπως και κατάργηση της συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ, εφόσον η ίδια η Ε.Ε. δεν κάνει καμία προσπάθεια να προστατεύσει τα σύνορά της (όλο το βάρος πέφτει άνισα στις πρώτες χώρες εισόδου ΛΑΘΡΟ-μεταναστών στην Ε.Ε. και κυρίως στην Ελλάδα). Θα μπορούσε βέβαια να δώσει το κράτος προσωρινά χαρτιά στους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες ώστε να μπορέσουν να προωθηθούν νόμιμα στην υπόλοιπη Ε.Ε. (γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αυτών θέλει να προωθηθεί στα υπόλοιπα-κράτη μέλη της Ε.Ε., απλώς η Ελλάδα είναι το ευκολότερο σημείο εισόδου τους), εκμεταλλευόμενοι την συνθήκη του Σένγκεν.

3) Άμεση ανακήρυξη ελληνικής ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομικής Ζώνης), βάσει διεθνούς δικαίου και δικαίου της θάλασσας, στο ανατολικό Αιγαίο κι εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου [όταν μόνο νοτίως της Κρήτης, μόνο από το φυσικό αέριο και χωρίς να περιλαμβάνεται το πετρέλαιο, υπολογίζεται κοντά στα 1.000 δις από ξένα κορυφαία γεωλογικά ινστιτούτα (πρόσφατα το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS, εντόπισε νοτίως της Κρήτης κοίτασμα πετρελαίου 175 δις βαρελιών, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως, αξίας 17500 δις $..!!!), όπως κι επίσης χερσαία ορυκτά σαν το ραδόνιο στην Θράκη που αν εξορυχτεί και πουληθεί όλο με τιμές του 1995 αντιστοιχούν σε κάθε έλληνα πολίτη 96 δις $...!!! Συν άμεση δημιουργία δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας ως απότοκο από τις εγκαταστάσεις εξόρυξης κι επεξεργασίας του ορυκτού πλούτου]. Είναι κι ένας από τους λόγους που επιθυμούν οι Τούρκοι γκριζοποίηση θέτοντας θέμα τουρκικής μειονότητας (παραβιάζοντας την συνθήκη της Λωζάνης…) και ανεξαρτητοποίηση της Θράκης και το τουρκικό προξενείο δρα ανενόχλητο εκεί με τις ευλογίες της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ελληνικής κυβέρνησης.

4) Προσέγγιση (μόνο αν κριθεί απολύτως απαραίτητο…) με χώρες εκτός Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΚΤ, όπως με την ομόθρησκη Ρωσία και σύναψη δανείων. Όπως αυτό που είχε προτείνει ο Πούτιν των 25 δις με επιτόκιο μόνο 1% και το οποίο θα από-πληρωνόταν μόνο με αγροτικά προϊόντα (θα ξαναζωντάνευε και ο αγροτικός τομέας της Ελλάδας...) και το οποίο ο Παπανδρέου αρνήθηκε να δεχθεί προκειμένου να κάνει την συμφωνία στο ΔΝΤ για τους ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ του σκοπούς.

5) Πόθεν έσχες σε όλους του πολιτικούς και σύναψη συμφωνιών με ξένες χώρες για φορολόγηση των καταθέσεων των Ελλήνων στο εξωτερικό (όταν μόνο στην Ελβετία υπολογίζονται γύρω στα 600 δις...).

6) Διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων (η Ελλάδα είναι η χώρα που έπαθε τη μεγαλύτερη αναλογικά καταστροφή και η μόνη που δεν διεκδίκησε πολεμική αποζημίωση...), οι οποίες βάσει διεθνών οικονομολόγων ανέρχονται στα 600 δις ευρώ (54 δις για το κατοχικό δάνειο + 108 δις για την καταστροφή των υποδομών της ελληνικής οικονομίας = 162 δις, χωρίς τους τόκους! Με τους τόκους βάσει του Αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, ανέρχεται μέχρι σήμερα στα 575 δις ευρώ…).

7) Φορολόγηση όλων των τραπεζών και του χρηματιστικού τομέα επί των ακαθάριστων κερδών τους, που ως τώρα είναι σχεδόν μηδενική η φορολογία τους (όπως έπραξε προσφάτως η Ουγγαρία, διώχνοντας το ΔΝΤ και φορολογώντας αντί για τους πολίτες, τις τράπεζες και το χρηματιστικό τομέα με 6% κάθε χρόνο επί των ακαθάριστων όμως κερδών τους, γιατί αν το έκανε επί των καθαρών κερδών τους θα φροντίζανε λέει να εμφανίζουν οι τράπεζες ψευδή στοιχεία περί ζημίας κάθε χρόνο…).

8) Άμεση εθνικοποίηση όλων των τραπεζών. Από την στιγμή που τα λεφτά που έχουν "δανεισθεί"-χαρισθεί ανά διαστήματα σε αυτές (για την "σωτηρία" των τραπεζών και όχι του ελληνικού λαού...) από το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ελληνικό κράτος έχει ξεπεράσει κατά πολύ το 100% της συνολικής αξίας όλων των τραπεζών..! Η οποία θα έχει και μετά τη δυνατότητα να διαγράψει όλα τα δάνεια και χρέη των Ελλήνων στις τράπεζες (Έχει ξαναγίνει σε πολλές χώρες, όπως στη Βενεζουέλα πρόσφατα από τον Τσάβες, αλλά και κάτι ανάλογο στο πρόσφατο παρελθόν της Ελλάδος επί χούντας με τα χρέη των αγροτών… Οπότε σταματάει και ο φόβος των Ελλήνων του ότι αν πτωχεύσουμε και γυρίσουμε στη δραχμή θα χρωστάς σε ευρώ αλλά θα πρέπει να πληρώσεις με δραχμές κλπ Όπως και ειδική φορολόγηση σε χρήματα που θα έρθουν από το εξωτερικό μετά την επιστροφή στην δραχμή και πιθανή υποτίμησή της, προκειμένου να μην βρεθεί ευκαιρία για αισχροκέρδεια από όσους “φυγαδεύσουν” τα λεφτά τους στο εξωτερικό πριν την αλλαγή στο εθνικό μας νόμισμα ή από όσους το έχουν ήδη κάνει έχοντας βγάλει χρήματα σε ξένες τράπεζες όπως στην Ελβετία…).

*σημείωση: Μία πτώχευση-χρεοκοπία της Ελλάδας, δεν σημαίνει απαραίτητα κι έξοδο από το Ευρώ. Δεν μπορεί ούτε η ίδια η Ε.Ε. ακόμη και με υπογραφή των υπολοίπων 16 χωρών (δεν υπάρχει νομική φόρμουλα αποπομπής μιας χώρας-μέλους από την Ε.Ε. Οπότε αν θα ήθελαν να μας αποπέμψουν θα έπρεπε μια τέτοια νομική φόρμουλα να δημιουργηθεί και σε αυτήν να συμφωνήσει και η Ελλάδα, εξού και αυτό που λέω περί «εθελοντικής» εξόδου από το Ευρώ…) να διώξει μία χώρα από το Ευρώ αν δεν το θέλει η ίδια η χώρα να φύγει από μόνη της. Ακόμη η ΕΚΤ σε παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ, δεν μπορεί να σταματήσει να παρέχει ρευστότητα στις “ελληνικές” τράπεζες, γιατί αλλιώς θα καταρρεύσει και το ισπανικό, ιταλικό, γαλλικό και γερμανικό τραπεζικό σύστημα…

Επίσης ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει πει πως, ότι δάνειο πάρει από εδώ και πέρα η Ελλάδα θα πάει καθαρά και μόνο για αποπληρωμή παλαιότερων δανείων και όχι για μισθούς και συντάξεις…

Όσον αφορά τον εκφοβισμό του ελληνικού λαού για τις “καταστροφικές” επιπτώσεις σε περίπτωση κήρυξης χρεοκοπίας-πτώχευσης, από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ:

1. ΨΕΜΑ: Παπαδήμος «Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις, να καλύψει στοιχειώδεις λειτουργίες, όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία, καθώς έχει ακόμα πρωτογενές έλλειμμα ύψους 5,2 δισ. ευρώ. Δηλαδή τα έσοδα του κράτους δεν αρκούν για να καλύψουν τις δαπάνες, ακόμα και αν παύαμε να εξυπηρετούμε το χρέος» ΑΛΗΘΕΙΑ: Το β’ μισό του 2011 η Ελλάς σημείωσε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ (άρα καλύπτουμε άνετα μισθούς, συντάξεις κλπ), που με συνετή δημοσιονομική πολιτική μπορεί πολύ γρήγορα να αυξηθεί. Τα έσοδα του κράτους καλύπτουν τις βασικές του ανάγκες, άρα ο μόνος λόγος δανεισμού είναι για να πληρώνονται τα ληστρικά επιτόκια και να υποδουλωθεί οριστικά η χώρα στους τοκογλύφους.

2. ΨΕΜΑ: Παπαδήμος «Η εισαγωγή βασικών αγαθών, όπως φάρμακα, πετρέλαιο, μηχανήματα κτλ., θα γινόταν ιδιαίτερα προβληματική αφού η χώρα, τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας, θα έχανε κάθε δυνατότητα πρόσβασης σε δανεισμό και η ρευστότητα θα συρρικνωνόταν» ΑΛΗΘΕΙΑ: Η χώρα καλύπτει μεγάλο τμήμα των αναγκών της σε πετρέλαιο από το Ιράν και μάλιστα με πίστωση. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί προέρχεται από το εμπάργκο που θέλουν να επιβάλλουν οι αμερικανοσιωνιστές. Ομοίως και τα υπόλοιπα βασικά αγαθά μπορούν να καλυφθούν από άλλες αγορές (Ιράν, Ρωσία, Κίνα κλπ) που δέχονται την εξόφλησή τους ακόμα και με γεωργικά προϊόντα. Το Ιράν για παράδειγμα Θέλει να αγοράσει δημητριακά πληρώνοντας σε πετρέλαιο και χρυσό..!

*σημείωση: Πετρέλαιο-φάρμακα-τρόφιμα κλπ δεν εισάγει το ελληνικό κράτος αλλά οι ιδιωτικές εταιρείες. Άρα ακόμη και σε πτώχευση της Ελλάδας, οι εταιρείες μπορούν να εισάγουν κανονικά πρώτες ύλες κλπ εφόσον δεν χρειάζεται να μετατρέψουν τις δραχμές σε δολάρια μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος, γιατί το Ευρώ (γιατί κανείς δεν μπορεί να εξαναγκάσει την Ελλάδα να βγει από το Ευρώ ακόμη και σε πτώχευση-χρεοκοπία αν δεν το θέλει η ίδια…) είναι από μόνο του συνάλλαγμα και δεν έχει καμία σχέση με την αποπληρωμή των δανειστών και την όποια πτώχευση-χρεοκοπία της Ελλάδας…

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ δηλώνει ότι: “Βάσει μελέτης το ποσοστό αυτάρκειας της χώρας μας σε μια σειρά βασικών αγροτικών προϊόντων φυτικής και ζωϊκής παραγωγής διαμορφωνόταν κατά μέσο όρο στο 94% το 2010. Στη φυτική παραγωγή, όπως προκύπτει η αυτάρκεια είναι 99% κατά μέσο όρο και διαφοροποιείται μεταξύ επιμέρους κατηγοριών προϊόντων…” και όλα αυτά παρά την καταστροφή της γεωργικής παραγωγής από τις “ελληνικές” κυβερνήσεις τις τελευταίες δεκαετίες, η οποία αγροτική παραγωγή μπορεί να έχει μια εκρηκτική παραγωγή και πλεόνασμα ζωϊκών και φυτικών τροφίμων, με ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και στήριξης από μια μελλοντική πατριωτική-εθνικιστική ελληνική κυβέρνηση…

Όσον αφορά την απώλεση της εθνικής μας κυριαρχίας:

1) Ισχυροποίηση των ένδοξων ελληνικών ενόπλων δυνάμεων μας (που διαλύονται εδώ και δεκαετίες μεθοδικά προκειμένου να "αρπαχθεί" εύκολα η Ελλάδα και ο πλούτος της…) και σύναψη στρατιωτικών συνεργασιών με χώρες όπως η ομόθρησκη Ρωσία και το επίσης ισχυρό Ισραήλ (το οποίο έχει αναγνωρίσει από καιρό επίσημα ελληνική ΑΟΖ στο ανατολικό Αιγαίο και Μεσόγειο το οποίο περιλαμβάνει και το Καστελόριζο, αλλά η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ “ελληνική” κυβέρνηση δεν έχει ακόμα ανακυρήξει…). Και αλλαγή της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ εξωτερικής πολιτικής, με υπεράσπιση των εθνικών και διεθνών δικαιωμάτων μας.

2) Ακύρωση των δανειακών συμβάσεων ως ψηφισμένες κι επικυρωμένες με μη συνταγματικό τρόπο.

3) Ακύρωση της τωρινής δωσιλογικής και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ κυβέρνησης, ως μη συνταγματικά εκλεγμένης από τον ελληνικό λαό.

4) Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε. κι επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα κι εθνική κυριαρχία (παράδειγμα η Νορβηγία, που αρνήθηκε να μπει στο ευρώ και στην Ε.Ε. μετά από δύο δημοψηφίσματα κι έμεινε στο νόμισμά της, είναι και η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν την επηρέασε η κρίση).

Όσον αφορά την αδικία και τη μη τήρηση των νόμων προς τον ελληνικό λαό και την ατιμωρησία των πολιτικών:

1) Κατηγορία κι εκδίκαση όλων των πολιτικών βάσει εσχάτης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ψήφιση νέου συντάγματος (και κατάργηση και του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών…) από τον λαό όπως στην Ισλανδία. Αν και το πρόβλημα όσον αφορά το σύνταγμα δεν είναι τόσο το ίδιο το σύνταγμα, αλλά η μη εφαρμογή του τωρινού και η πλήρης κατάλυσή του από τις τελευταίες ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ κυβερνήσεις..!

*σημείωση: Στο δημοψήφισμα του Μαρτίου του 2010 το 93% των Ισλανδών ψήφισαν κατά των πληρωμή των χρεών. Το ΔΝΤ πάγωσε τους δανεισμούς αμέσως. Αλλά η επανάσταση (για την οποία δεν έγραψε κανένα από τα ΜΜΕ, περιλαμβανομένου και του Euronews…) δεν πτοήθηκε. Με την υποστήριξη των οργισμένων πολιτών η κυβέρνηση ξεκίνησε έρευνες για αστικές και ποινικές ευθύνες κατά των υπευθύνων για την οικονομική κρίση. Το Ιντερπόλ εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον πρώην πρόεδρο της τράπεζας Kaupthing Σιγκιζμούντ Έϊναρδσον. Πολλοί τραπεζίτες, εγκατέλειψαν εσπευσμένα την χώρα. Όμως οι Ισλανδοί δεν σταμάτησαν εκεί, αποφάσισαν να υιοθετήσουν νέο σύνταγμα, το οποίο θα απαλλάξει την χώρα από την δύναμη της Διεθνής οικονομίας και των εικονικών νομισμάτων. Για να γραφτεί νέο σύνταγμα ο Λαός της Ισλανδίας εξέλεξε 25 άτομα μεταξύ 522 ενήλικων, οι οποίοι δεν ανήκαν σε κανένα από τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου. Οι αντιπρόσωποι αυτοί έπρεπε να είχαν προταθεί τουλάχιστον από 30 άτομα. Το έγγραφο γράφτηκε μέσα από το διαδίκτυο. Οι πολίτες μπορούσαν να κάνουν προτάσεις και σχόλια, βλέποντας με τα ίδια τους τα μάτια την διαμόρφωση του συντάγματος. Το σύνταγμα το οποίο τελικά γεννήθηκε μέσα από συμμετοχή των πολιτών, θα παρουσιαστεί στο κοινοβούλιο προς έγκριση μετά από τις επόμενες εκλογές.

Γι΄αυτό όσοι φοβούνται την χρεοκοπία ας ρίξουν μια ματιά στην Ισλανδία όπου μια μικρή χώρα με δύναμη και με σαφήνεια διακηρύσσει ότι ο λαός του είναι ο κυρίαρχος. Αυτός είναι ο λόγος που η Ισλανδία δεν είναι στις ειδήσεις.

2) Αλλαγή του ελληνικού πολιτεύματος στα πρότυπα του ελβετικού πολιτεύματος, όπου κι εκεί υπάρχει πραγματική και άμεση δημοκρατία από τον ίδιο τον λαό και όχι τους πολιτικούς του [στην Ελβετία κάθε νόμος ψηφίζεται μόνο με δημοψηφίσματα και όχι από τους βουλευτές (στις 28 Νοεμβρίου 2010 έγινε δημοψήφισμα για το αν πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις χώρες καταγωγής τους οι νόμιμοι μετανάστες που κατοικούν στην Ελβετία και δεν συμμορφώνονται με τους νόμους της χώρας, και με ποσοστό 55% περίπου πέρασε ο νόμος και ισχύει από τότε! Επίσης το Νοέμβριο του 2009 στο προηγούμενο δημοψήφισμα που αφορούσε στο χτίσιμο μιναρέδων στην Ελβετία ψηφίστηκε “ΟΧΙ”… όταν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ σε εμάς περνάνε νομοσχέδια για χτίσιμο τζαμιών για ΛΑΘΡΟ-μετανάστες ενώ την ίδια στιγμή η Τουρκία καταστρέφει και κάνει ξενοδοχεία χριστιανικές ορθόδοξες εκκλησίες…), επίσης ο λαός μπορεί να προωθήσει μέχρι δύο φορές τον χρόνο νόμο για δημοψήφισμα, αρκεί να μαζευτούν 100.000 υπογραφές… ακόμη οι βουλευτές τους είναι υποχρεωμένοι να μένουν στην εκλογική τους περιφέρεια, ώστε σε κάθε “παρατυπία” τους να έρχονται αντιμέτωποι με τους ψηφοφόρους, φίλους, συγγενείς κλπ με ότι αυτό συνεπάγεται…].

3) Άμεση εφαρμογή ακροτελεύτιας διάταξης του ελληνικού συντάγματος, άρθρου 120 παρ 4: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Και μη ξεχνάτε τι είχε πει ο Χένρυ Κίσσινγκερ (πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ κι ένας από τους ισχυρότερους τώρα ανθρώπους στον κόσμο) πριν 35 περίπου χρόνια: "Οι Έλληνες είναι ατίθασοι και δύσκολα χειραγωγούνται. Γι΄αυτό το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες, τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά τους αποθέματα, ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους. Αυτό πρέπει να γίνει ώστε να μη σταθούν εμπόδιο στα σχέδια που θέλουμε να επιβάλλουμε στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο και την Μ. Ανατολή..."

Αυτά του τα λόγια έχουν φροντίσει οι ανθέλληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικοί μας και τα εφαρμόζουν κατά γράμμα από τη μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα...!

Άμεση εφαρμογή του άρθρου 120 παρ 4 του συντάγματος...

Θάνατος στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς και όχι μόνο..!

Η Ελλάδα ξανά στους "πραγματικούς" Έλληνες..!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Παπαργυρίου Πρόδρομος

http://facebook.com/prodromos.papargyriou

prodromospapargyriou@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου