Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

META TO ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ TA MAT ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ!!!

η ΦΩΤΟ τώρα από Σύνταγμα ο κοσμος νικησε το φοβο - πανω απο 30000 στο Συνταγμα!!!
Τα ΜΑΤ χτυπούν και ψεκάζουν στην Αμαλίας τελείως αναίτια  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ TV ΟΥΤΕ ΠΛΑΝΟ , ΜΙΛΙΑ ... ΔΕΙΤΕ LIVE http://www.livestream.com/stopcarteltvgr ή http://www.zougla.gr/radio
συνεχή tweetts από https://twitter.com/#!/prezatv ΑΙΣΧΟΣ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ

ΜΕΤΡΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ! Μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή για τη βάρβαρη αντιλαϊκή καταστροφική πολιτική της η Κυβέρνηση, επιχειρεί με κάθε τρόπο να
καταστείλει τις λαϊκές αντιδράσεις.

Σήμερα Κυριακή χωρίς κανένα λόγο, την ώρα που προγραμματίζεται μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα η Κυβέρνησηκλείνει τους σταθμούς του μετρό στο Σύνταγμα, το Μοναστηράκι, το Πανεπιστήμιο και τον Ευαγγελισμό.
Θέλει με αυτό τον τρόπο να αποτρέψει την κάθοδο χιλιάδων Αθηναίων στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθούν για το νέο μνημόνιο κατεδάφισης των δικαιωμάτων και της ίδιας της χώρας.

Παρά τις προσπάθειες της Κυβέρνησης ήδη στο Σύνταγμα συγκεντρώνεται κόσμος και εκτιμάται ότι η πλατεία θα πλημμυρίσει το απόγευμα από χιλιάδες εργαζομενους και πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που έχει κάνει ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων και πολιτικές και συνδικαλιστικές παρατάξεις της Αριστεράς.

Η ΙΣΚΡΑ θα έχει συνεχή ενημέρωση για την μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα αλλά και τις συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις

Ακολουθεί προηγούνενο ρεποτράζ της ΙΣΚΡΑ για τις μεγάλες συγκεντρώσεις
ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΞΑΝΑΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΣΜΟ!

Μετά τη μεγαλειώδη και πρωτοφανή παλλαϊκή κινητοποίηση της προηγούμενης Κυριακής (12/2), λαός και εργαζόμενοι δίνουν νέο ραντεβού σήμερα στο Σύνταγμα για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Αν κάτι έδειξαν οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που «πλημμύρισαν» το κέντρο της Αθήνας την ημέρα της ψήφισης του νέου Μνημονίου είναι ότι θα παραμείνουν ανυποχώρητοι και θα αντισταθούν στη νέα λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας: ενάντια σε κυβέρνηση και τρόικα, ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στο "χημικό πόλεμο" των δυνάμεων καταστολής, ενάντια στις ομάδες παρακρατικών προβοκατόρων και ενάντια στην τρομοκρατία των κυρίαρχων ΜΜΕ!

Ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά και ανυποχώρητα: ούτε ίχνος εφησυχασμού, ούτε ίχνος αναμονής!

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, οι αριστερές οργανώσεις, οι Επιτροπές «Δεν Πληρώνω», οι Επιτροπές Ενάντια στα Χαράτσια, το κίνημα «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε», καθώς και οι Λαϊκές Συνελεύσεις των γειτονιών και των πλατειών καλούν στις 16:00 στο Σύνταγμα.

Στις 17.00 είναι επίσης προγραμματισμένη μοτοπορεία Αγανακτισμένων από την πλατεία Καραϊσκάκη προς το Σύνταγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηγεσία της ΓΣΕΕ, παρότι αποφάσισε τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο της Κυριακής, καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί (!), αντί για τις 16.00, όταν και θα συμμετέχουν οι περισσότερες συλλογικότητες (συνδικαλιστικοί φορείς, αριστερές οργανώσεις, επιτροπές κατοίκων, κτλ). Με αυτή της την ενέργεια και παρά τη ριζική αντίθεση των αριστερών συνδικαλιστικών δυνάμεων, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ ουσιαστικά υπονομεύει τη μαζικότητα της συγκέντρωσης και την ενότητα των κινημάτων, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου!

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα καλεί στην συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στις 17.00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2 ΣΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Συνεχίζουμε μέχρι να γκρεμίσουμε τη κυβέρνηση και τις πολιτικές

που λεηλατούν το λαό και τους εργαζόμενους.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας παντού, σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, στους δρόμους και στις πλατείες, τη Κυριακή 19/2 στις 16:00 στο Σύνταγμα.

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

-ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!

Συνεχίζουμε μέχρι να γκρεμίσουμε τη κυβέρνηση και τις πολιτικές που λεηλατούν το λαό και τους εργαζόμενους.

Δε θα πληρώσουμε εμείς το χρέος τους.

Να ανατρέψουμε το βάρβαρο Μνημόνιο 2 και τη δανειακή Σύμβαση.

Η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ψήφισε τελικά τα βάρβαρα μέτρα συνεχίζοντας την πραξικοπηματική της πρακτική. Βγήκε όμως ακόμα περισσότερο αδυνατισμένη λόγω των διασπάσεων σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυνάμεων αυτών. Αποδεικνύεται έτσι ότι παρά τις Κασσάνδρες, παρά τη στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, παρά και ενάντια στις δυσκολίες ο μαζικός, μαχητικός, παρατεταμένος αγώνας μπορεί να φέρει σοβαρά πολιτικά αποτελέσματα, να καταφέρει ρήγμα στους πολιτικούς συσχετισμούς, να κλονίσει την συγκυβέρνηση του κεφαλαίου της Ε.Ε. του ΔΝΤ!

Εργαζόμενοι-ες

Δε θα αφήσουμε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο!

Δεν υποχωρούμε, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ρίξουμε την κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» άμεσα!.

Συνεχίζουμε με καταλήψεις σε χώρους δουλειάς! Απεργίες και αγώνες διάρκειας. Οργανωνόμαστε στα σωματεία μας ξεπερνώντας τον ρόλο της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.

Καλούμε τα συνδικάτα και τις ομοσπονδίες, να κηρύξουν γενική πολιτική απεργία την επόμενη βδομάδα με στόχο να φύγει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και να μην εφαρμοστεί η άθλια πολιτική της.

Η άγρια αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική και τα μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-και κεφαλαίου δεν θα περάσουν, θα ανατραπούν από τον ανυποχώρητο λαό. Οι εργαζόμενοι και ο λαός μας δεν αναγνωρίζουν καμιά απόφαση της Βουλής που καταδικάζει τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά στη φτώχεια , την εξαθλίωση και τη μετανάστευση. Κάθε εργοστάσιο και χώρος δουλειάς, κάθε γειτονιά, κάθε σχολείο και σχολή να γίνει εστία αντίστασης και ανυπακοής.

ΝΕΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗ - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2,ώρα 5μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
http://iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου