Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το ΠΑΜΕ κατέλαβε το οδόστρωμα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου [εικόνες]

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση περισσότερα από 150 μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν το μεσημέρι το οδόστρωμα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, πιάνοντας στον ύπνο τις αστυνομικές δυνάμεις....
Δύο λεωφορεία γεμάτα με μέλη του ΠΑΜΕ σταμάτησαν έξω από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, κατέβηκαν στο οδόστρωμα, άπλωσαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και άνδρες των ΜΑΤ έφτασαν στην περιοχή.

Ο Χρήστος Κατσώτης, της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, τόνισε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ότι «τα κόμματα της συνκυβέρνησης τσακίζουν τα δικαιώματα του λαού, με σκοπό να σώσουν το κεφάλαιο. Είμαστε εδώ γιατί έχουμε μία εχθρική κυβέρνηση απέναντι στο λαό και καλούμε τους πολίτες να ξεσηκωθούν».
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει ότι «βιομήχανοι, τραπεζίτες, τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, θέλουν να τα αρπάξουν όλα. Καταδικάζουμε την συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί υπηρέτες της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. - ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν».
Τέλος προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Φεβρουαρίου σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 5.30 το απόγευμα, στο Πεδίο του Άρεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου