Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Σφιχτές αλυσίδες στα πρωτοβάθμια σωματεία στην Κλαυθμώνος

Χιλιάδες είναι και οι συμμετέχοντες στα πρωτοβάθμια σωματεία στην Κλαυθμώνος! Είναι χιλιάδες διαδηλωτές! Δείτε τη φωτογραφία από το twitter και παρατηρήστε πόσο σφιχτές είναι οι ανθρώπινες αλυσίδες.Απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας, ακόμη και για τα δίκυκλα. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, την Ομόνοια και τα Προπύλαια είναι κλειστοί. Κλειστή είναι η Πειραιώς δύο φανάρια πριν την Ομόνοια. Σε όλους τους κόμβους υπάρχουν τροχονόμοι για να διευκολύνουν την κίνηση και να εκτρέπουν την κυκλοφορία προς το μεγάλο δακτύλιο.Ξεχωριστές πορείες για ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ
Στην οδό Σταδίου βρίσκεται η πορεία που πραγματοποιεί αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ, παράλληλα με τα συλλαλητήρια που διοργανώνει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εκδηλώσεων κατά των νέων μέτρων που προωθούνται από την κυβέρνηση.
Παρά το τσουχτερό κρύο η συμμέτοχη είναι μαζική, ενώ τα συνθήματα που κυριαρχούν είναι «αντίσταση στα εξοντωτικά μέτρα που λαμβάνονται για τη διάσωση των τραπεζών και του κεφαλαίου», και «αγώνας ώστε να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση που στηρίζουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της τρόικας». Στο στόχαστρο των ομιλητών βρέθηκαν και οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν «φερέφωνα του ΣΕΒ μέσα στο εργατικό κίνημα».
Στη συγκέντρωση παρίσταται η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και αντιπροσωπεία βουλευτών του κόμματος.
Παράλληλα, αυτήν την ώρα στα Προπύλαια έχει συγκεντρωθεί η ξεχωριστή πορεία της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ και της Κατάληψης της Νομικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου