Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Οι εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου

Eυχαριστούμε θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκδήλωση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου της Παρασκευής 26 Ιουλίου στην παραλία της Ιερατικής. Σας ευχαριστούμε πολύ που το αγκαλιάσατε με τρυφερότητα, που το ενισχύσατε με την ψυχή σας, που συμμετείχατε με θέρμη.Ευχαριστούμε επίσης πολύ όσους βοήθησαν οικονομικά για να πραγματοποιηθεί η συναυλία, ειδικά όλους αυτούς τους μικρούς επαγγελματίες που μας βοήθησαν από το υστέρημά τους. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά, το εστιατόριο ΄Αγιος Ευφρόσυνος, το ζαχαροπλαστείο Εντελβάϊς, το Coffeeway, τα Οπτικά Γουγάς, τον εκτελωνιστή κ. Α.Παναγιωτίδη, τα οπτικά-κοσμήματα Θύμιος & Νίκος Τρουπής, το Στάχυ, την εταιρεία Αγρονόβα, την εταιρεία Λαρσινός, το καφέ-μπαρ Fin, το κατάστημα Carmelo-Διονάς, το κρεοπωλείο Κρεαταγορά, το ψαράδικο Ιχθυόπολις, το ψαράδικο Μυρτιδιώτισσα, την εταιρεία Γ.Δαλαμαρίνης, την ψαροταβέρνα Φάρος, το κομμωτήριο Τσίλη, το γεωπονικό κατάστημα Τζαβέλα, την εταιρεία Υαλοσέτ, τις Φουρνάρισσες, το καφέ-μπαρ ΜηδένΕνα, το κατάστημα Studio 5, τον κινηματογράφο Λαίς.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους που έβαλαν το λιθαράκι τους για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
Με «όπλο» μας την Αλληλέγγυη, μαζί με όλους εσάς, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου υπερασπιζόμενο τα δημόσια αγαθά και τον άνθρωπο, συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του, προσφέροντας πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα, σε ανασφάλιστους, άπορους και κοινωνικά αποκλεισμένους, πιέζοντας ταυτόχρονα την πολιτεία να εξασφαλίζει δωρεάν και την αναγκαία κατά περίπτωση δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη, νοσηλεία και αποκατάσταση.

Σας ευχαριστούμε και πάλι πολύ και σας θέλουμε μαζί μας.

Οι εθελοντές του
Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου