Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ :
Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες άλλης μιας ληστρικής επιδρομής της κυβερνητικής κομπανίας εναντίον του ελληνι-κού λαού, με στόχο υποτίθεται να εξοικονομηθούν κάποια εκατομμύρια και να γίνουν με πραξικοπηματικό τρόπο μια σειρά καταστροφικές αλλαγές , που φαινομενικά τουλάχιστον δεν έχουν κανένα νόημα.
Και όλα αυτά έγιναν ως προαπαιτούμενα για να πάρουμε άλλη μία δόση 4 Δις €. Και πράγματι το eurogrup ενέκρινε τα 4 Δις ,με μια διαφορά όμως. Τα 2,26 Δις θα πάνε κατευθείαν στους τοκογλύφους , οι οποίοι δεν δέχθηκαν το περσινό κού-ρεμα ( PSI ) , αυτό που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικροεπενδυτές . Για να αγοράσουν βέβαια οι τοκογλύφοι από τους δανειστές μας τα συγκεκριμένα ομόλογα ,δεν έδω-σαν πάνω από 450 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ €, διότι τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου την εποχή εκείνη είχαν φτάσει στο 15- 20 % της αξίας τους. Αυτό συνέβαινε τότε γιατί επέκειτο το κούρε-μα και γιατί όσοι δεν θα δέχονταν το κούρεμα θα έπρεπε να πάνε δικαστικά ,σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πρακτική, να διεκ-δικήσουν τα όποια χρήματα και όποτε θα επιδικάζονταν . Δεν υπολόγισαν όμως τον κ. Στουρνάρα (του δεν απαντώ στην Ελληνική Βουλή ) και την παρέα του , οι οποίοι για μια ακόμη φορά σπεύδουν να τους πληρώσουν στο 100% της αξίας τους.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

Ερωτώνται οι συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ .Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ με όλες του τις δυνάμεις να φροντίσει ,αξιωματική αντιπολίτευση γαρ, ώστε όλος ο Ελληνικός λαός να πληρο-φορηθεί το παραπάνω γεγονός και τι θα κάνουν οι ίδιοι για αυτό;

Υ.Γ. Η απάντηση αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πρέπει να δοθεί με λόγια . Με τίποτα η συγκεκριμένη ενέργεια δεν πρέπει να εκθλιφθεί ως υπόδειξη, αρκεί βέβαια να μη χαρακτηριστεί ως μικροπολιτική , ή ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό ή διάφορα άλλα που ακούμε….

ΚΙΑΤΟ 29/07/2013

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ



ΜΕΛΟΣ ΕΝ.Α.ΜΕΤΩ.ΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου