Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η "ΜΗΔΕΙΑ" ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΑΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...


ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!...Αλλά και ντροπή μας,
σε όλους εμάς που φέρουμε την μεγαλύτερη ευθύνη που τους αφήνουμε να μας σκοτώνουν. Ο ελληνικός λαός πατάει τα τελευταία τέσσερα χρόνια γύρω από τις στάχτες πάνω από 3.5000 πτωμάτων συνανθρώπων μας(ο πιο μετριοπαθής υπολογισμός), συμπατριωτών μας, πολιτών της διπλανής πόρτας, που δεν άντεξαν.
Προτίμησαν την μακάβρια διαδικασία της αυτοχειρίας από την τιμωρία των πραγματικών ενόχων. Όλων εκείνων που παραποίησαν τα πραγματικά στοιχεία του δημοσιου χρέους και στοίβαξαν στην πλάτη μας, στο ζυγό μας, το επαχθές βασανιστήριο των μνημονίων. Και οι «κύριοι» αυτοι έχουν ονοματεπώνυμο: Παπανδρέου, Σημίτης, Βενιζέλος, Σαμαράς και ο έσχατος μειοδότης, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Στην επικαιρότητα σήμερα σοκάρουν δύο απο τα πολλά θέματα που απασχολούν την Ελλάδα. Του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη ο οποίος επέλεξε την αυτοχειρία από τον προσωπικό διασυρμό. Το φτωχόπαιδο από την Χαλκίδα που ξεκίνησε με κοντά παντελόνια το δύσκολο μονοπάτι της αυτοδημιουργίας, συνετρίβη μόνος και πικραμένος στο διαμέρισμα του στο Κολωνάκι. Είχε πεθάνει και τον αναζητούσαν. Οι δήθεν «φίλοι» που εισέβαλαν σαν αρπακτικά στο σπίτι του και το σύλλησαν. Ο διάσημος μόδιστρος πνίγηκε στα χρέη. Στο προσωπικό του ημερολόγιο υπήρχαν σημειώσεις: Αγωνία να πληρώσει το ΙΚΑ, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους δικηγόρους για να μην τον κλείσουν φυλακή κι έχει την ίδια μοίρα με τον διασυρμό του φίλου του Λάκη Γαβαλά.

Στο δεύτερο θέμα απεικονίζεται η σύγχρονη τραγωδία της Κέρκυρας: Η 50χρονη μάνα-Μήδεια που έπνιξε το κοριτσάκι της στην μπανιέρα και κρεμάστηκε στην αυτοσχέδια αγχόνη με το σχοινί από το παιχνίδι της κόρης της. «Κάποιες μέρες δεν είχαμε να φάμε ούτε ψωμί», έγραφε σε ένα από τα σημειώματα της η δύστυχη μάνα φόνισσα που έβλεπε το φτωχικό της να αλώνεται από τη μιζέρια και την φτώχεια. Εάν η μητέρα ήταν εν ζωή θα την έλεγαν δολοφόνισσα. Τώρα, είναι ένα ακόμα θύμα της γενοκτονίας.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών με φοβερό πολιτικό παχυδερμισμό απαιτεί το πρωθυπουργικό Εμπραέρ για να φάει τους αστακούς στη Σκιάθο ενώ ο πρωθυπουργός κάνει διακοπες στο ημιπαράνομο Κόστα Ναβαρίνο, με έξοδα που του καλύπτει ο φίλος του και «αιμοδότης» του, Κώστας Χαίτογλου.

Εμείς τους αφήσαμε να μας λεηλατήσουν τις ζωές. Ντροπή τους αλλά και ντροπή μας....
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου