Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΜΠΟΜΠ ΧΟΣΚΙΝΣ (video)

Έφυγε σήμερα, Τετάρτη, από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός, Μπομπ Χόσκινς, όπως μετέδωσε το ...
BBC σε έκτακτο δελτίο του. Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός, που παλαιότερα είχε διαγνωστεί με πάρκινσον, πέθανε από πνευμονία σε ηλικία 71 ετών. Ο Μπομπ Χόσκινς έκανε καριέρα για τέσσερις δεκαετίες και τεράστιες επιτυχίες στον κινηματογράφο. Ανάμεσά τους οι «Κότον κλαμπ» του Φράνσις Κόπολα, «Ποιος παγίδευσε τον Ρότζερ Ράμπιτ» του Μπομπ Ζεμέκις, «J.F.K.» του Ολιβερ Στόουν (όπου υποδύθηκε τον Τζ. Εντγκαρ Χούβερ), το «Βρώμικο Σαββατοκύριακο» του Τζον Μακένζι και φυσικά το αριστούργημα του Νιλ Τζόρνταν
«Μόνα Λίζα»...
tribune.gr
 Ο Χόσκινς είχε τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ το 1987 για την ερμηνεία του στο δράμα μυστηρίου «Mona Lisa».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ατζέντη του, ο Χόσκινς πέθανε την Τρίτη, στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν με πνευμονία. Σε δήλωση της συζύγου του και των 4 παιδιών του αναφέρεται: «Είμαστε συντετριμμένοι από την.. απώλεια του αγαπημένου μας Μπομπ. Ο Μπομπ έφυγε ειρηνικά χθες τη νύκτα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο έχοντας γύρω του την οικογένειά του, έπειτα από μια κρίση πνευμονίας».
Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος στη δεκαετία του 1980 είχε παίξει σε πολλές γκανγκστερικές ταινίες, πριν κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, είχε αποσυρθεί το 2012 αφού διαγνώσθηκε πως πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.
Ο τελευταίος ρόλος του, το 2012, ήταν ο ρόλος ενός από τους επτά νάνους στη «Χιονάτη και τον κυνηγό», δίπλα στην αμερικανίδα ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου