Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο Ελληνικός λαός θα αποδείξει στις εκλογές(ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ) ότι δεν είναι ο ιδανικός αυτόχειρας!

. ΣΑΜΑΡΑΣ 61 ΕΤΩΝ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. Δεν είναι δυνατόν μετά από την καταστροφή που υπέστη ο λαος από τον ΓΑΠ να επιτρέψει στον άλλο ανεπάγγελτο να είναι αυτός που θα συνεχίσει την βρώμικη δουλειά .Διαβάστε το βιογραφικό του Σαμαρά ΕΔΩ.
Δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του,εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) το 1977 σε ηλικία 26 ετών, ο νεότερος βουλευτής στην ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου.Ως ποτέ ο Ελληνικός λαός θα επιβραβεύει προδοτοκοπρίτες ?

Πως είναι δυνατόν ένα μοσχάρι εκτροφείου να μπορέσει να αντιληφτεί τον αγώνα που δίνει καθημερινά ο απλός Έλληνας για την επιβίωση του.
Αυτα τα ανεπάγγελτα άτομα σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής και όχι μόνο είναι τα πλέον επικίνδυνα .
Δεν μπορούν να αντιληφτούν την καθημερινότητα του απλού πολίτη γιατί δεν την έχουν βιώσει ποτέ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ .
Αυτός που τώρα μιλά για την ανάγκη εκκαθάρισης τις Αθήνας από τους λαθρομετανάστες αυτός ο ίδιος το 1990 κ ως Υπουργός Εξωτερικών επέτρεψε την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών από το καταρρέον τότε κράτος της Αλβανίας, μεταξύ των οποίων και πολλοί εγκληματίες, δραπέτες από τις φυλακές, με αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας σε όλη τη χώρα…


Αυτός ήταν που έριξε την κυβέρνηση την ΝΔ υπο τον Μητσοτάκη και έφερε στην εξουσία το πασοκ,προφανώς κατόπιν συνεννοήσεως.
Αρχές Σεπτεμβρίου 1993 δύο βουλευτές της ΝΔ προσχώρησαν στην Πολιτική Άνοιξη διατηρώντας τη βουλευτική τους έδρα ως ανεξάρτητοι· πρώτα ο Στέφανος Β. Στεφανόπουλος, βουλευτής Ηλείας, και μετά ο Γιώργος Συμπιλίδης, βουλευτής Κιλκίς.
Έτσι, η Νέα Δημοκρατία απώλεσε τη δεδηλωμένη, έχοντας μόνο 150 έδρες στην κοινοβουλευτική της ομάδα. Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο του 1993.
Το 23% που του δίνουν τα γκάλοπ είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συγκρινόμενο πάντα με το πολιτικο μέγεθος και τα έργα του.
Είναι ένας πολίτικος νάνος και θα πρέπει το ποσοστό του να είναι ανάλογο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου