Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ - το απόγευμα το συλλαλητήριο

Τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, θα κάνει σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός και ακολούθως θα περιοδεύσει στα περίπτερα της Έκθεσης. Αμέσως μετά, ο κ. Σαμαράς θα προεδρεύσει σύσκεψης με επιστημονικούς φορείς της πόλης στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Στην ομιλία του, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα διακυβέρνησής του, τονίζοντας ότι σταθεροποίησε τη χώρα και απέτρεψε τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ.
Την Κυριακή θα επισκεφθεί την 78η ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα μιλήσει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Στο χώρο της αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου θα πάρει μέρος, μαζί με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ, στο άγαλμα Βενιζέλου και μετά θα επισκεφθεί το κτίριο της ΕΤ- 3 όπου θα δώσει συνέντευξη. Με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί ξανά τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου. Επίσης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη. Την Πέμπτη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ζήτησε ανακωχή, λέγοντας ότι: «Υπάρχουν άλλες 364 ημέρες για διαδηλώσεις» και ανέφερε ότι στην κοινωνία υπάρχει «μετροφοβία».http://www.ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου