Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αίτημα Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή αναφορικά με την υπόθεση των υποβρυχίων Όπως ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, χτες από το βήμα της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει την πρόταση άμεσα, τις επόμενες ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει σύντομα πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει την σύμβαση του 2010 για την υπόθεση των υποβρυχίων και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ανακοίνωσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με αφορμή την κατάθεση ερώτησης προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά την περασμένη Πέμπτη, τόνισε πως «αυτή την υπόθεση εμείς δεν θα την αφήσουμε έτσι» αφού πρόκειται για «έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων και της άμυνας της χώρας».
Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε χτες, με δήλωσή του, μια ακόμα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλ. Τσίπρα, για την πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις συμβάσεις των υποβρυχίων που υπέγραψε το 2010 ο Ευ. Βενιζέλος, τότε αντίπαλος και σημερινός συνεταίρος της ΝΔ στην κυβέρνηση.
Σε υπερψήφιση της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής προσανατολίζεται και ηΔΗΜΑΡ. Συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική της Ομάδα, όπου αναμένεται να συζητηθεί και αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου