Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Αν βγει το «Ναι» θα ακολουθήσει το Bail in για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, δηλαδή ένα μέρος των χρημάτων σου -δεν ξέρεις ακόμα ποιο- θα κατασχεθεί ...

Ακούω φίλους και γνωστούς στην Ελλάδα να είναι μουδιασμένοι και φοβισμένοι με την ενδεχόμενη νίκη του «Όχι» και την πιθανότητα ενός Grexit.
Εκτός φυσικά από τον φυσιολογικό φόβο για το άγνωστο, υπάρχει και ο «χρόνιος ραγιαδισμός» αρρώστια φοβερή και δύσκολα ιάσιμη στην οποία η αλλαγή της συμπεριφοράς του ασθενή έχει τεράστια σημασία.
Γι” αυτό, επίτρεψε μου μερικές επισημάνσεις για όσους φοβούνται και σκέφτονται πως το «Ναι» θα τους κρατήσει ζωντανούς. Τους ίδιους ή τα λεφτά τους.
1. Αν κύριε Κακομοίρογλου ψηφίσεις την Κυριακή το «Ναι» επειδή έχεις τα ευρώ σου στην τράπεζα και φοβάσαι μην τα χάσεις, μάθε τουλάχιστον αυτό για να μην λες μετά πως πιάστηκες ξανά «μαλάκας».
Αν βγει το «Ναι» θα ακολουθήσει το Bail in για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, δηλαδή ένα μέρος των χρημάτων σου -δεν ξέρεις ακόμα ποιο- θα κατασχεθεί και θα χρησιμοποιηθεί για την σωτηρία της τράπεζας του Σάλλα και των υπολοίπων τραπεζών.

Δεν πρόκειται για κινδυνολογία αλλά επίσημο σχέδιο της ΕΚΤ που έχει αναγγελθεί και εφαρμοστεί στην Κύπρο. Οπότε, όταν σου φάνε τα λεφτά οι «εταίροι», μην φοβηθείς να νιώσεις «μαλάκας». Θα είσαι μια κι εσύ θα τους έχεις ψηφίσεις.

 από Lali Pouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου