Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Π. Καμμένος: Αλλάζουν όλα εάν οι δανειστές δεχθούν την πρότασή μας
Μιλώντας στο Mega μετά την προαναγγελία του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό, ο Καμμένος υποστήριξε ότι δεν κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και πως το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.
Το tweet του Podemos: Η γενναία ελληνική κυβέρνηση δίνει το λόγο στο λαό της!
«Η γενναία ελληνική κυβέρνηση δίνει το λόγο στο λαό της. Δημοκρατία είναι όταν ο κόσμος αποφασίζει και για τα σημαντικά οικονομικά ζητήματα» αναφέρουν οι Podemos αναφορικά στηρίζοντας την ελληνική κυβέρνηση.
Γερμανία: Υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος τάσσεται ο Ζ. Γκάμπριελ
Ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ συμβούλευσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

Τσίπρας στο twitter: For us, our future generations, our history
Διαψεύδει η Λευκωσία ότι ο Α. Τσίπρας έκανε λόγο για εκλογές στον Ν. Αναστασιάδη
Η Λευκωσία διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα στον αθηναϊκό τύπο, σύμφωνα με τα οποία ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, εκμυστηρεύτηκε στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ότι προτίθεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα.
Στις 9:30 συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ
Υπό την προεδρία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 9:30 π.μ. στην αίθουσα 231 της Βουλής.
Στις 10.30 συνεδριάζει το Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ
Υπό την Προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, συνεδριάζει εκτάκτως, σήμερα στις 10.30 το Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Στις 10:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου