Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: ΘΕΜΑ 24ΩΡΩΝ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!




ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΖΗΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ Ο "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται ηεκκαθάριση της πλατείας Συντάγματος σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του δημάρχου ΑθηναίωνΓ.Καμίνη, σε πρωϊνή εκπομπή.
Ο "προοδευτικός" Δήμαρχος,επιδόθηκε σε άλλο έναπαραλήρημα  δηλώνοντας ωςστρατιωτικός διοικητής πως, η «κατασκήνωση στην πλατεία Συντάγματος θα τελειώσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» τα προσεχή 24ωρα.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γ. Καμίνης, προχώρησε παραπέρα, κάνοντας τον προκάτοχό του Ν. Κακλαμάνη, να "ωχριά" μπροστά του σε αυταρχισμό! Συγκεκριμένα, στράφηκε εναντίον και των σκηνών που έχουν στήσει μετανάστες απεργοί πείνας στα Προπύλαια, ζητώντας την πλήρη κατάργηση του Ασύλου στο σχετικό χώρο, αλλά και στο παρακείμενο κτίριο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ, με το σκεπτικό ότι δεν αποτελούν χώρους διδασκαλίας.
Εδώ και δύο περίπου ημέρες, συγκροτήματα των ΜΜΕ, από κοινού με την Εισαγγελία Πρωτοδικών αλλά και το Δήμο Αθηναίων, έχουν επιδοθεί σε μια συντονισμένη επιχείρηση προετοιμασίας του εδάφους για τη βίαη εκκένωση της πλατείας Συντάγματος από τα ΜΑΤ. 
Εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας αλλά και τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσιάζουν εικόνες και πλάνααπομαζικοποίησης της πλατείας.Όλως τυχαίως, οι εικόνες και τα πλάνα αυτά, έχουν τραβηχτείμεσημεριανές ώρες, (όπου η ζέστη είναι αφόρητη) και όχι το βράδυ από τις συνελεύσεις και τις εκδηλώσεις.
Παράλληλα, χθες, (28.7) η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ε. Ράϊκου εξήγειλε πως όσοι έχουν σκηνές στην Πλατεία Συντάγματος, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη διαδικασία του αυτόφωρου,σχετικά με το αδίκημα της "ελεύθερης κατασκήνωσης"...

ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ !!!

Διαμαρτύρονται για την επιχείρηση στη βίλα Σκαραμάγκα

Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα μέσα στο Πολυτεχνείο. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την επιχείρηση της Αστυνομίας στη βίλα Σκαραμάγκα στην οποία υπήρχαν τουλάχιστον 15 καταληψίες. 

Οι διαμαρτυρόμενοι νωρίτερα είχαν κλείσει την οδό Πατησίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η Αστυνομία παραμένει κοντά στο σημείο υπό το φόβο επεισοδίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου