Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Για 36 μέρες ο ανεπανάληπτος αγώνας του λαού παραδίδει μαθήματα αξιοπρέπειας, δημοκρατίας, αλληλεγγύης, αντίστασης απέναντι σε μια κυβέρνηση και ένα πολιτικό σύστημα που έχει χάσει κάθε ίχνος αυτών των εννοιών. Για 36 μέρες γράφει την ιστορία αυτής της χώρας, με περηφάνια και ανεξαρτησία.
Καταγγέλλουμε το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος από την κυβέρνηση που έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες μέρες. Τη Τετάρτη 29 Ιουνίου το όργιο βίας και καταστολής κορυφώθηκε με αδικαιολόγητες και απρόκλητες  επιθέσεις με κάθε μέσο σε ειρηνικούς διαδηλωτές. . Με δολοφονική ρίψη ασφυξιογόνων πνίγοντας την πλατεία Συντάγματος στα χημικά, με απευθείας κτυπήματα σε κεφάλια, με ρίψη πετρών, τραυματίζοντας πάνω από 500 διαδηλωτές και με πογκρόμ που επεκτάθηκαν σε όλους τους γύρω δρόμους από την Πλάκα μέχρι το Μοναστηράκι με ομάδες Δίας, Δέλτα και ΜΑΤ να κυνηγάνε χιλιάδες διαδηλωτές μέχρι και μέσα σε καφέ, μανάβικα και εστιατόρια.
Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους στο νομό Κορινθίας τους βουλευτές
                    Μπεγλίτη Παναγιώτη
                 Φαρμάκη-Γκέκη Αικατερίνη
                      Μανωλάκη Άγγελο                   που υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο.                                   
  Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κόλλιας είναι επίσης ανεπιθύμητος διότι ψήφισε ο ίδιος όπως και το κόμμα του τον βαρύ και εξοντωτικό εφαρμοστικό νόμο.
Οι πλατείες είναι του λαού, και δεν αδειάζουν από τη λαϊκή αγανάκτηση!
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να διαλύσει την πραγματική δημοκρατία την ανεξαρτησία και την ελευθερία όπως τις αναγεννάμε κάθε μέρα, εδώ και 36 μέρες σε όλες τις πλατείες της χώρας.
 Είναι 155 Είμαστε εκατομμύρια σ’ όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου