Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
VIDEO ΕΝΑΣ ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΔΥΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Σεξ και κατασκοπεία στις Βρυξέλλες


Σε ερωτικές συνευρέσεις με συναδέλφους τους σε γνωστά ξενοδοχεία των Βρυξελλών, επιδίδονται οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα lunch break των επίσημων συνομιλιών και συναντήσεων.

Ο μέσος γραφειοκράτης της ΕΕ επισκέπτεται πολύ συχνά τα ξενοδοχεία ΧΧΧ, αναζητώντας ερωτική χαρά και ξεκούραση από τις δύσκολες συζητήσεις, σε δωμάτια που διαθέτουν αισθητική και... εξοπλισμό οίκου ανοχής.

Το ζήτημα φαίνεται να απασχολεί πλέον τις κυβερνήσεις της ΕΕ, αφού κατά τις διαπραγματεύσεις συζητούνται ζητήματα ζωτικής σημασίας για τις χώρες-μέλη και συχνά η διαπραγματευτική στρατηγική των αντιπροσωπειών είναι απόρρητη.

Ένα από τα αγαπημένα τους στέκια για τη μεσημεριανή «αποφόρτιση» στελεχών της ΕΕ είναι το «Treviso Hotel» στην πλατεία Stephanie, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές των Βρυξελλών, όπου ζουν έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από τους υψηλόβαθμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ξενοδοχείο αυτό, που διαφημίζεται ως χώρος για παράνομα ζευγάρια «με υπηρεσίες δωματίου και εξασφαλισμένη

Love room στο Treviso Hotel
 διακριτικότητα», διαθέτει εντυπωσιακά δωμάτια που χρεώνονται 73,5 ευρώ την ώρα.

Την προτίμηση των αξιωματούχων της Ε.Ε. στο μεσημεριανό διάλειμμα για να εκτονώσουν το παράνομο πάθος τους επιβεβαιώνει και η Anne De Schepper, διευθύντρια του ξενοδοχείου: «Οι εργαζόμενοι στην Ε.Ε. είναι το 80% της πελατείας μας. Αντίθετα με τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, εμείς δεν έχουμε βιώσει την οικονομική κρίση χάρη σε αυτούς. Έχουμε περισσότερη δουλειά την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος αλλά και στο τέλος του ωραρίου τους, λίγο πριν γυρίσουν στα σπίτια τους», δήλωσε. 

Προειδοποίηση της Ε.Ε στους αξιωματούχους

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, πριν από δύο χρόνια, προειδοποιήθηκαν από την Ε.Ε να αποφεύγουν τη μοιραία γοητεία μαθητευόμενων νεαρών γυναικών που τους έστηναν σεξουαλικές παγίδες προκειμένου να τους εκμαιεύσουν, την ώρα που είναι… τρωτοί, απόρρητα στοιχεία υποθέσεων της Ε.Ε. 

Μάλιστα, στο σχετικό έγγραφο που μοιράστηκε στα γραφεία της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, η προειδοποίηση απευθυνόταν κυρίως σε «μεσήλικους υψηλόβαθμους» που είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στη γοητεία της «όμορφης εκπαιδευόμενης με μακριά πόδια και ξανθά μαλλιά».

Στην κατηγορία του αμαρτήματος με υφισταμένη -αν και αυτή δεν λειτούργησε κατασκοπευτικά- φέρεται να υπέπεσε και ο Γερμανός επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν. Το 2006, τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αφιέρωσαν πολύ μελάνι στο σκάνδαλο στο οποίο φερόταν να εμπλέκεται ο τότε αντιπρόεδρος της Κομισιόν και ξέσπασε όταν γερμανικό περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του να κρατιέται χέρι-χέρι με την επικεφαλής του γραφείου του Πέτρα Έρλερ από διακοπές που έκαναν μαζί στη Λιθουανία. Άλλωστε είναι πολύ νωπή η υπόθεση του πρώην ισχυρού του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν.

Το κύκλωμα των παρακρατικών στο διαδίκτυο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011, 19:08
Την ώρα που η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακαλύπτει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συλλαμβάνει έναν 32χρονο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, επειδή με ανάρτησή του σε blog και προφανώς αστειευόμενος, απειλεί την ζωή του πρωθυπουργού, η ίδια υπηρεσία επί τρία χρόνια ανέχεται την ύπαρξη συγκεκριμένη ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας αναρτώνται απόψεις όπως «το εμβόλιο για την εξαφάνιση των αναρχικών έχει όνομα και αυτό είναι ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Κάπως έτσι αξιολογούν την ζωή των πολιτών στην συγκεκριμένη Διεύθυνση της ΕΛΑΣ. Σημειωτέον ότι η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης άφησε ελεύθερο τον 32χρονο ελεγκτή, αφού όπως προέκυψε επρόκειτο απλώς για ένα αστείο.

Η ιστοσελίδα της ντροπής

Οχετός ύβρεων, απειλών κατά ζωής και ρατσιστικών εκφράσεων κοσμεί την ανεπίσημη σελίδα της Ομάδας Δέλτα στο Facebook. 

Υπό το εθνόσημο της ΕΛΑΣ και το έμβλημα της ομάδας ΔΕΛΤΑ, εν ενεργεία αστυνομικοί, ακροδεξιοί, ναζί, φιλοχουντικοί και διάφοροι «συμπαθούντες» της Αστυνομίας και των δυνάμεων Ασφαλείας, με μία αισθητική που παραπέμπει στην περίοδο του Εμφυλίου, σχολιάζουν φωτογραφίες από διαδηλώσεις που έχουν αναρτήσει αστυνομικοί, και αναφέρονται στις διαδηλώσεις και στους διαδηλωτές, με έναν κυνισμό που σοκάρει.

Οι διάλογοι είναι πολλές φορές ανατριχιαστικοί, αφού οι «φίλοι» της σελίδας της ομάδας Δέλτα, μιλάνε για τις διαδηλώσεις σαν να πρόκειται για video game και φτάνουν να προτείνουν ως «φάρμακο» κατά των αντιεξουσιαστών, μία σφαίρα των 9 χιλιοστών.

- «Είναι καλύτερο και από Bunjee Jumping το κυνηγητό από τα ΥΑΤ, προσφέρει αδρεναλίνη και τσάμπα..Τι μου λες τώρα;» σχολιάζει φίλος της σελίδας, κάτω από μία φωτογραφία από τα τελευταία επισόδεια. 
- «Γίνεται να εμφανιστεί ένα εμβόλιο να εξολοθρέψει αναρχικούς;», απαντάει λίγο παρακάτω ένας άλλος.
- Ναι φίλε μου και είναι 9χιλιοστων χαχαχαχα, καταλήγει ένας τρίτος.

 «Ξαφνικά όλοι ξέχασαν την οικονομική κρίση και τα έβαλαν με την αστυνομία... ότι σας πλασάρουν τα ΜΜΕ» ρίχνει το «σύνθημα» ο διαχειριστής της σελίδας προκαλώντας καταιγισμό υβριστικών και απειλητικών σχολίων κατά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων γενικότερα: «Πάρτε τα γκλόμπ και σπάστε τους τα κεφάλια και τα κανάλια μαζί», προτρέπει τους αστυνομικούς ένας σχολιαστής, ενώ δεν λείπουν και κάποιες κριτικές φωνές που αποδοκιμάζουν τις ακρότητες που αναγράφονται στην σελίδα.
 Στο στόχαστρο της ιστοσελίδας βρίσκεται και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Τριανταφυλλόπουλε είσαι για τα πανηγύρια...» γράφει ο διαχειριστής, προκαλώντας ξανά υβριστικά σχόλια εναντίον του και κατά των δημοσιογράφων γενικότερα.

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν φωτογραφίες από επεισόδια, από συλλήψεις ή μεταγωγές καταδικασμένων για υποθέσεις ένοπλης βίας, σε δικαστήρια.

Γνωρίζουν ή ποιούν την νήσσαν 

Κύκλοι της Αστυνομίας ισχυρίζονται ότι η ιστοσελίδα δεν είναι επίσημη. Όμως ένα και ένα κάνουν δύο. 
- Ή πράγματι η σελίδα με τίτλο «Ελληνική Αστυνομία- Ομάδα Δέλτα» δεν ανήκει στην Αστυνομία, οπότε προκύπτει το ερώτημα, πως η πολυδιαφημισμένη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με διευθυντή τον Μ. Σφακιανάκη, δεν έχει αντιληφθεί το ποιόν του συγκεκριμένου προφίλ στο Facebook

- ή η σελίδα λειτουργεί εν γνώσει ή και με την ανοχή της ηγεσίας της ΕΛΑΣ με ότι αυτό συνεπάγεται για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο προβάλλει ένα προφίλ διαφάνειας και δημοκρατικότητας

Η εν λόγω ιστοσελίδα άρχισε να λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια. Μέχρι τώρα αριθμεί 4.629 μέλη. Πριν από λίγο καιρό κάποιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντοπίζοντας την ιστοσελίδα προσπάθησαν να βγάλουν άκρη και ανακάλυψαν πως ένας από τους κύριους συντελεστές της έχει ηλεκτρονική ταυτότητα ip στην Κρήτη. Έκτοτε δεν εδόθη συνέχεια στην έρευνα. Οπότε καταπίπτει και το ενδεχόμενο επιχείρημα ότι η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί εν πλήρη αγνοία της φυσικής τουλάχιστον ηγεσίας της ΕΛΑΣ.
Λιώστε τους, σαπίστε τους στο ξύλο τους διαδηλωτές, προτρέπουν οι «φίλοι» της σελίδας 
τους αστυνομικούς, κάτω από φωτογραφία όπου ένας αστυνομικός κτυπάει διαδηλωτή κρατώντας ανάποδα το γκλομπ, πράγμα που απαγορεύεται.

Ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας υποστηρίζουν ωστόσο ότι τα μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ δεν δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Facebook, ενώ διέπονται από έναν ιδιαίτερα έντονο και ομαδοποιημένο, μιλιταριστικό «esprit decor».

Οι ίδιοι αξιωματικοί προσθέτουν ότι τα μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιούνται σε κύκλους γυμναστηρίων και άλλων συναφών χώρων, σε αντίθεση με άλλες ομάδες της Αστυνομίας πιο κοινωνικοποιημένες, οι οποίες κατά καιρούς ομαδικά ή ατομικά δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο. Οι παραπάνω προσεγγίσεις απλώς καταδεικνύουν πως η ΕΛΑΣ γνωρίζει λεπτομέρειες και πως παρακολουθεί τι συμβαίνει στο Internet και άρα η επίκληση αγνοίας είναι οπωσδήποτε, τουλάχιστον προσχηματική.
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011, 20:45
ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ZOUGLA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου