Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Νέος πρωθυπουργός Πελοποννήσου ο Π. Τατούλης;


Μάλλον η Πελοπόννησος δεν ανήκει στην υπόλοιπη Ελλαδα. Μάλλον επίσης ο κ. Τατούλης δεν είναι περιφερειάρχης αλλα πρωθυπουργός της Πελοποννήσου. Μάλλον τον κ. Τατούλη τον συγκινεί η ιδέα η Πελοπόννησος να γίνει ευρωπαϊκό παράρτημα μιας χειμαζόμενης και σε βαθιά αδιέξοδα και κρίση
Ε.Ε. Και μάλλον εμείς και ο κ. Τατούλης δε ζούμε στην ίδια Περιφέρεια. Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι παρακάτω δηλώσεις του:
Μετά την αυτόνομη παρέμβασή μου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν η χώρα καταρρεύσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας»
η Πελοπόννησος αποτελεί σημαντικό σταθμό στον χώρος της Μεσογείου ειδικα με τις ανακαταταξεις σε αφρική και μέση ανατολή.”
η Περιφέρεια Πελοποννήσου αυτονόμως διεκαδικεί την θέση της στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες”
Ο κ. Τατούλης με την στήριξη και επιμονή του στην υλοποίηση των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην περιφέρεια μας έχει γίνει πιο Γερμανός και από τους …Γερμανούς! Δεν ξέρουμε ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί πάντως όχι των πελοποννησίων. Είναι γνωστό ότι οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες αποτελούν περιοχές όπου οι επιχειρήσεις πληρώνουν ελάχιστους φόρους και δίνουν εξαιρετικά χαμηλούς μισθούς. Οδηγούν στην εξαθλίωση, την κατάργηση δικαιωμάτων, στο ξεπούλημα και στην περιβαλλοντική υποβάθμιση.
Ο κ. Τατούλης υποστηρικτής της συγκυβέρνησης και του πραξικοπηματικού διορισμού του τραπεζίτη Παπαδήμου γίνεται πλέον όχι γραφικός αλλα επικίνδυνος. Θα βρει σύσσωμη την κοινωνία απέναντί του.
Τον προειδοποιούμε ότι η Πελοπόννησος δεν θα γίνει φιλέτο προς πώληση. Δεν θα επιτρέψουμε την υλοποίηση Ειδικών Οικονομικών Ζωνών ή fαst trαck ξεπουλήματος της περιφέρειας μας.
http://kdrasi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου