Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εκρηκτικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ. 1ος Ο Τζακ Νώρις, 2η Η αποχή και 3ος Ο βενιζέλος.

Απίστευτα τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία, που δεν την έλεγες και ψηφοφορία που διοργάνωσαν οι υπηρεσίες που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ. Το κώμα των αμερικανών στην Ελλάδα εξέλεξε ή έτσι θέλουν να νομίζουμε τον αρχηγό τους.Μετά από μία διαδικασία όπου έλειπαν ψηφοδέλτια, με κλειστά κέντρα, με κλειδαμπαρωμένα πολιτικά γραφεία και το κυριότερο με ανύπαρκτους ψηφοφόρους και μεταμφιεσμένους, γρήγορους ψηφοφόρους που κοίταγαν γύρω – γύρω πριν μπουν στις κάλπες όλα αυτά διαμόρφωσαν το φιάσκο της εκλογής του Βενιζέλου που είχε συμφωνηθεί με τον αξιολύπητο Giorgaki πριν κάτι μήνες.Εδώ και ώρες όλη η Ελλάδα προσπαθεί να δει τους τρανσφόρμερς ψηφοφόρους και πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ στη νέα υπηρεσιακή τους κατασκευή. Αποτέλεσμα :το θέαμα δεν ήταν καν αμερικανιά. Στη διαδρομή χάθηκαν τα προσχήματα, τα ΜΜΕ της πρεσβείας και των εφοπληστών έδωσαν υπερωρίες στους δημοσιοκάφρους τους και …άφαντοι οι ψηφοφόροι….
Έτσι πρώτος και με μεγάλη διαφορά εντοπίζεται ο Τζακ Νώρις ίσως η πιο αξιόλογη επιλογή, ο μόνος που μπορεί να sσυνεχίσει το έργο του Giorgaki.
Δεύτερο στην επιλογή των ψηφοφόρων κατατάσσεται το Λευκό. Κτηνώδη εκλογικά κέντρα όπως αυτό της Ερυθραίας, έμειναν από λευκά ψηφοδέλτια κάνοντας τους τοπικούς συντελεστές να κλαίν από χαρά για την τεράστια επιτυχία. Να θυμίσουμε ότι σε κείνα τα βιλατζ γυφτοπροσκυνάν ο Giorgakis και η υπόλυπη Νταλτοπαρεα.
Τρίτος και καταϊδρωμένος αναδεικνύεται ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ε.Ε, ο Βενιζέλος. Ένας από τους πιο αστείους πολιτικούς παγκοσμίως, ο άνθρωπος που έκανε την διαφθορά νόμο όπως με τοMALL στο Μαρούσι ή με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Ανεπιφύλακτα είναι η κορυφαία ιστορική στιγμή που το σημείο κατάρρευσης ενός κωματικούς πυλώνα εξουσίας όπως το ΠΑΣΟΚ, δείχνει τέτοια και σε τόσο μεγάλη ένταση σημεία παρακμής.

Αναρτήθηκε από dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου