Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.30μ.μ.


Η ‘ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ’ και το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ σας προσκαλούν στην εκδήλωση ομιλία με θέμα: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ» Ομιλητής ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Κοινωνιολόγος - Πολιτικός Επιστήμων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.30μ.μ.
Ο Μιχ. Χαραλαμπίδης σπούδασε Πολιτικές Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία, με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης.. Ήταν ένας από τους επτά που έγραψαν στο Μόναχο της Γερμανίας την διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Απετέλεσε μια κριτική εναλλακτική πρόταση στο ΠΑΣΟΚ, η οποία δικαιώθηκε ιστορικά. Επεξεργάστηκε και ανέδειξε στα πλαίσια του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών πολλά ζητήματα του Ελληνικού, Εθνικού, Κοινωνικού σχηματισμού και εισήγαγε νέες έννοιες, αναλυτικά σχήματα, νέα ζητήματα και λέξεις στην διανοητική και πολιτική μας δημόσια ζωή. Πολλά πήραν τη μορφή βιβλίων, όπως : «Ελληνική ποιότητα και ανάπτυξη, η νέα συμμαχία», « Αγροφιλία», «Πόλεων και Τόπου Παιδεία», «Το Ποντιακό ζήτημα στον ΟΗΕ», «Από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΚΑΣΟΡ, ο εκφυλισμός ενός ιστορικού εγχειρήματος».
Στα πλαίσια μιας Διεθνούς Κύρους ΜΗ Κυβερνητικής Οργάνωσης αναγνωρισμένης από τον ΟΗΕ, συμπαραστάθηκε σε πολλούς λαούς στην Αφρική, Νότια Αμερική, Ασία, Αρμενίους και Κούρδους. Το 1986 εισήγαγε για πρώτη φορά το Κουρδικό στον ΟΗΕ, με ομιλία του στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Γενεύη.
Στο 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (1996) προέβλεπε την κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου