Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΜΕ «ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ» ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ

Κωμικοτραγικές διαστάσεις προσδίδουν στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ οι επιστολές που βγαίνουν στην επιφάνεια και που αποκαλύπτουν τις υπόγειες επικοινωνίες που είχαν υψηλόβαθμα στελέχη της με την τρόικα. Ειδικότερα, μετά την αποκάλυψη της επιστολής με την οποία ο κ. Ανδρέας Γεωργίου ζητούσε την παρέμβαση του Πολ Τόμσεν, εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Τρόικα, προκειμένου να αντικατασταθούν τα "ανεπιθύμητα" στον ίδιο μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής νέα επιστολή δείχνει ότι και η «ανεπιθύμητη»
Ζωή Γεωργαντα απευθύνθηκε στον κ. Τόμσεν.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργαντά απέστειλε e mail στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην χώρα μας με το οποίο «καρφώνει» τον προϊστάμενό της και ζητά από τον Τόμσεν να μην λάβει σοβαρά υπ ‘όψιν όσα του ζητά ο κ. Γεωργίου!
Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται ότι και τα δύο στρατόπεδα, επιχειρούσαν να λύσουν τις διαφορές τους μέσω της τρόικας τα μελη της οποίας, προφανώς έκπληκτα, παρατηρούσαν ότι τα στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ αντί να αποδώσουν την πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας, επιδίδονταν σε εσωτερικούς διαγκωνισμούς. Χρήστος Μπόκας
ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου