Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Πληρώνεις το μπουγιουρντί θες δεν θες ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Της Μιχαλούς
Κάνουν κολοτούμπες, λένε ψέματα, και παγιδεύουν εκατοντάδες νοικοκυριά τα τζιμάνια του Οικονομικών … Τελευταίο τους κατόρθωμα είναι, η λαμογιά που έστησαν στους καταναλωτές οι οποίοι πλήρωσαν το ρεύμα κι όχι το "τέλος ακινήτων" και βρέθηκαν να έχουν καταβάλει το χαράτσι και να χρωστούν την κατανάλωση ρεύματος!Οι ιθύνοντες προχωρούν στην υλοποίηση κάθε αρρωστημένου μέτρου που τους έχει μπει στο μυαλό στο όνομα της Δημοκρατίας χωρίς φραγμό… Μιας δημοκρατίας η οποία πλέον έχει αλλάξει έννοια και δεν διαθέτει ούτε μια στάλα αλήθειας!!!

Παρακάμπτουν αβίαστα ακόμη και την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία έκρινε ως αντισυνταγματική τη διακοπή της ηλεκτροδότησης με το αιτιολογικό ότι δεν έχει εξοφληθεί το χαράτσι.
Το μαγείρεμα ή η απίστευτη ευρεσιτεχνία τους δεν έχει προηγούμενο… Παγίδεψαν τα νοικοκυριά αφήνοντας τα να πιστεύουν ότι έχουν κάνει την αντίσταση τους στο χαράτσι και τελικά οι καταναλωτές δέχονται ειδοποιήσεις ότι οι λογαριασμοί ρεύματος παραμένουν απλήρωτοι, ενώ θεωρούσαν πως τους είχαν εξοφλήσει.
Στο στημένο παιχνίδι τους συνοδοιπόροι και ορισμένα στελέχη της ΔΕΗ που έδιναν αυτή την εσφαλμένη εντύπωση στους πολίτες , την οποία καλλιεργούσαν ενδεχομένως και κατά παράβαση του νόμου και των συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρίας.
Όσο για τις οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί για την απαλλαγή από το ειδικό τέλος ακινήτων, ουδείς αρμόδιος γνωρίζει αν θα εξεταστούν, τελικά, και πότε ή αν η όλη υπόθεση αποδειχτεί ένα φιάσκο από πλευράς υπουργείου!
Τελικά εκείνο που μένει σαν πικρή γεύση είναι ότι, όσοι είχαν την εντύπωση ότι εξοφλώντας εν μέρει τον λογαριασμό τους εξοφλούν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και όχι το ειδικό τέλος ακινήτων, την πάτησαν!!!
Για ακόμη μια φορά έστησαν μια παγίδα προς τους καταναλωτές με ένα πρωτοφανές μπάχαλο πίσω από την υπόθεση με το ειδικό τέλος ακινήτων.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νασιόπουλος Δημήτριος @ 07 Μαρ 2012 7:11

Ήταν αναμενόμενο. Κάποια πουστιά θα σκεφτόταν να παγιδέψουν αυτούς που αντιστέκονται. Έχουν τον κρατικό μηχανισμό με το μέρος τους. Λοιπόν έκανα την κίνηση για άλλη μια φορά να πληρώσω μόνο το ρεύμα από το ΑΤΜ. Και τι θα μου κάνουνε. Ας έρθουν να μου το κόψουνε. Θα στείλω μια συστημένη επιστολή ή εξώδικο στη ΔΕΗ ότι έγώ το πλήρωσα το ρεύμα. Ε και να μου το κόψουνε, μόλις φύγει ο τεχνικός θα το επανασυνδέσω. Ακόμα και να μου αφαιρέσουν το ρολόι. Από μένα φράγκο δεν θα πάρουν. Δεν έχω καταθέσεις. Κι αν κανένα φανάτικ των εταιρειών έρθει να το παίξει κομάντο ξανά, το πολύ πολύ να μείνει στην ιστορία του ηρωικού πεσόμενου αυνάνα. Αφού δεν πληρώνουν οι χοντροί ρε παιδιά εγώ γιατί να πληρώσω.
Αντίσταση μέχρι τέλους
Ή αυτοί ή εμείς!!!

2

Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ @ 07 Μαρ 2012 10:35

Είμαι ανέστιος και πένης
και χαράτσι δεν μου παίρνεις
κι όπως είπε ο Αρταφέρνης
να πληρώσει ο χοντρομπένις.


3

axileas @ 07 Μαρ 2012 10:54

μαύρη προπαγάνδα
πλήρωσα σε ΑΤΜ τον λογαριασμό της ΔΕΗ+τα άλλα τέλη χωρίς την πρώτη δόση απ’το χαράτσι και στο δεύτερο λογαριασμό που έλαβα δεν φαίνεται υπόλοιπο στη ΔΕΗ αλλά μου χρέωσαν και τις δυο δόσεις το χαράτσι
ας το βεβαιώσουν στην εφορία θα τους το πληρώσω μόλις έρθει η ανάπτυξη και αυξηθεί το εισόδημα μου
4

Teo @ 07 Μαρ 2012 11:42

Στην ουσία όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σύμφωνα με δήλωση του Σαχινίδη, οι εισπραξεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και ετοιμάζουν μονιμοποίηση του Χαρατσιού. Τουλάχιστον έπρεπε είτα να απαλλάξουν είτε να μειώσουν τα ποσά για τις πρώτες κατοικίες. Μη μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Ένα σπιτάκι με χίλιους κόπους και στερήσεις μιας ολόκληρης ζωής προσπάθησαν και απέκτισαν φτωχοί άνθρωποι, τώρα θα πληρώνουν εφ' όρου ζωής ενοίκιο??
Στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε μια τιμωρία ο "εξωστρακισμός" κοινώς η εξορία σαν ποινή για αυτούς που έκαναν πράξεις που ζημίωναν την χώρα τους. Ελπίζω ο λαός στις επικείμενες εκλογές να εφαρμόσει με το δικό του τρόπο την ποινή αυτή.
5

FANTOMAS @ 07 Μαρ 2012 13:38

ΠΡΟΣ Teo.
Ετσι επιβεβαιώνεται πόσο κότες και πόσο μακάκες είναι οι Ελληνες.
Και αν μπορεί κάποιος ας μου αποδείξει το αντίθετο. Ο Σαχινίδης πάντως θα τον διαψεύσει.
6

ΑΝΘΗ Γ. @ 07 Μαρ 2012 15:17

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 3.ΑΧΙΛΕΑΣ: ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΦΕΙΛΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 1Η & 2Η ΔΟΣΗ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ Ο "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου