Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


Εχθές το βράδι, δέχτηκα ένα τηλεφωνο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μια φίλη της εκπομπής που κάνω στο ράδιο 9, μου γνώρισε τον καθηγητή Νίκο Γιωργαντζά. Μπορεί να ζούν και να εργάζονται στην Αμερική, αλλά μάλλον νιώθουν περισσότερο Έλληνες από εμάς. Με ρωτούσαν αν αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, έχει προηγούμενο σε άλλη χώρα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως γίνεται μια χώρα που πτώχευσε, που σε όλο τον κόσμο μιλάνε για κανονική χρεοκοπία, οι πολιτικοί και τα κανάλια να θριαμβολογούν. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ο κόσμος έχει δεχθεί μια οικονομική χούντα, πως παρέδωσε την δημοκρατία σε απατεώνες. Αγαπητοί φίλοι απο την μακρινή Αμερική, εδώ τα κανάλια κάνουν κανονική πλύση εγκεφάλου στον κόσμο από το πρωί μέχρι το βράδι. Κάθε

δημοκρατική φωνή, κάθε αντίθετη άποψη κρύβεται. Η λογοκρισία στα καλύτερα της. Οι εργολάβοι που κατάκλεψαν την χώρα, που φυγάδεψαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, αυτοί που προβάλουν χρόνια τους υποτακτικούς τους πολιτικούς, τα έχουν αρπάξει κανονικά από την τρόικα για να προπαγανδίζουν την μνημονιακή πολιτική. Κοντά 2.000.000 άνεργοι, μισθοί πείνας, εξαφανισμένες συντάξεις, αυτοκτονίες χιλιάδων ανθρώπων, απόγνωση, καταστροφή επόμενων γενεών, ξεπούλημα εθνικής περιουσίας, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, παρουσιάζονται σαν επιτυχία. Δεν τα λέω εγώ, ο Καρατζαφέρης, μέλος της κυβέρνισης μέχρι πρότινος το αποκάλυψε, αλλα όλοι κάνουν τους κινέζους.


Αυτά γίνονται στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία φίλοι απο την Αμερική. Ευτυχώς εσείς είστε μακριά και μπορείτε να σκέφτεστε ακόμα ελεύθερα, εδώ σε λίγο θα θεωρείτε παράνομο το να σκέφτεσαι. Όμως κάθε δράση, φέρνει αντίδραση. Είναι φυσικός νόμος και δεν θα τον γλυτώσουν.


http://anarxikostrapezitis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου