Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Καλό ταξίδι Σωτήρη

Ξαφνικός θάνατος του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Σιώκου. Σοκ έχει προκαλέσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, η είδηση του θανάτου μέλους του κόμματος. Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, υπεύθυνος του τμήματος Πολιτισμού Σωτήρης Σιώκος, έπαθε έμφραγμα μέσα στο τρένο την ώρα που πήγαινε στα Τρίκαλα, σύμφωνα με το trikaladay.gr Ο Σωτήρης Σιώκος κατευθυνόταν στα Τρίκαλα για να μιλήσει σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση του τμήματος Πολιτισμού της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Η κρίση και το βιβλίο». Μετά το τραγικό συμβάν, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων όπως ήταν φυσικό ματαιώνει την αποψινή εκδήλωση. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Η προγραμματισμένη για απόψε Πέμπτη, 6/3 εκδήλωση του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ «Το βιβλίο της κρίσης» ματαιώνεται λόγω αιφνιδίου θανάτου του συντρόφου, συντονιστή του τμηματος πολιτισμού και μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Σιώκου. Η ΝΕ Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: trikaladay.gr
Αγωνιστής της Αριστεράς και μαχητής για τα θέματα του Πολιτισμού, ο Σωτήρης Σιώκος, συντονιστής του τμήματος Πολιτισμού και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή, καθ' οδόν προς τα Τρίκαλα, όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο.
ΣΥΡΙΖΑ: Συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του Σωτήρη
"Συγκλονισμένοι μάθαμε για τον ξαφνικό θάνατο του σ. Σωτήρη Σιώκου" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης (Α΄και Β΄ Νομαρχιακές Επιτροπές) και εκφράζει τα "θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου