Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΓΛΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ISKRA (video)


Τι ΣΠΙΘΑ θα ήταν η ISKRA αν δεν άναβε αυτήν την ώρα φωτιές...
Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση του iskra, επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας οτι “το τρίτο μνημόνιο είναι το χειρότερο απ’ όλα τα άλλα γιατί το κάνει η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου”, ενώ για τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος σχολίασε οτι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες”.
“Το “όχι” δεν ηττήθηκε. Υπήρχε περίπτωση να ηττηθεί το όχι του βασανισμένου απέναντι στον καταπιεστή; Το “όχι” είναι υποχρέωσή μας, ταύτιση μας με την ιστορία, η επαναβεβαίωση ότι η ιδέα της αντίστασης δεν χάθηκε σε αυτό τον τόπο”, είπε αρχικά ο Μ. Γλέζος.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως “το τρίτο μνημόνιο είναι το χειρότερο απ’ όλα τα άλλα γιατί το κάνει η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου. Υπάρχει μονάχα κάποια συνάφεια του Μαξίμου με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

“Είμαστε εναντίον του τρίτου μνημονίου, το καταδικάζουμε» είπε ο Γλέζος και πρόσθεσε οτι “απ’ όποια πλευρά και να εξεταστεί είμαστε εναντίον του μνημονίου γιατί υποδουλώνει τον ελληνικό λαό”.

“Υπάρχει λύση όμως. Ούτε ρήξη, ούτε υποταγή. Να κάνουμε μία ανακωχή με τους δανειστές. Ούτε θα δανειζόμαστε, ούτε θα χρειαζόμαστε δάνεια. Αυτό το είπε ο καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν, της Αυστρίας”, συνέχισε.

Τέλος, ως προς τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, επεσήμανε πως “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου