Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

SAHRA WAGENKNECHT: "ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ"

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ
"LIDL ΚΑΙ FRAPORT ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
Η αναπληρώτρια προέδρος στην Κ.Ο. του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς, «DIE LINKE»,Sahra Wagenknecht, έγραψε στον λογαριασμό της στοfacebook ένα μήνυμα για τη νέα πραγματικότητα της Συμφωνίας που πέρασε από την ελληνική βουλή:
"Από τη Δευτέρα, σε μια χώρα όπου πεινάνε ήδη χιλιάδες παιδιά, αυξήθηκαν οι φόροι για τα τρόφιμα. Χτες βράδυ το Ελληνικό κοινοβούλιο έπρεπε να υπογράψει για μια ακόμα φορά τις προσταγές της Τροϊκανής μαφίας.
Κερδοσκόποι της συνεχώς επιδεινούμενης δυστυχίας είναι οι τράπεζες και οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες.

Ο εκπτωτικός όμιλος Lidl για παράδειγμα γιορτάζει με τα απαιτούμενα μέτρα για την απορρύθμιση των τιμών, αφού μπορεί να τα απορροφήσει χωρίς προβλήματα ενώ τα ίδια μέτρα θα οδηγήσουν τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις στην καταστροφή.
O διαχειριστής αεροδρομίων Fraport, με έδρα την Φρανκφούρτη, θέτει υπό τον έλεγχο του 14 ελληνικά αεροδρόμια χαλινάρι προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα του.

Σημειώνω: οι επιταγές της Τροϊκανής μαφίας δεν πρόκειται να βοηθήσουν ούτε τον ελληνικό λαό, ούτε η ελληνική οικονομία να σταθεί στα πόδια της. Πρέπει να υπάρξει ένα τέλος σε αυτή την πολιτική που υπακούει στην χρηματοπιστωτική αγορά και βυθίζει μια ολόκληρη χώρα στην εξαθλίωση"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου