Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κάποιος να κλείσει τα σύνορα!!!

Καταρρέει η δοσίλογη κυβέρνηση Παπανδρέου!Τα ποντίκια ξεκίνησαν να εγκαταλείπουν το καράβι!
Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, Τόνια Αντωνίου και η Εύα Καϊλή!!Με 150 πλέον το ΠΑΣΟΚ, ενώ έξι ακόμα βουλευτές ζητούν ...παραίτηση του Πρωθυπουργού και εκλογές!Η ”ομάδα των 6″, που αποτελείται από τους Γιώργου Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Δημήτρη Μπατζελή, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη, χαρακτηρίζει την εξαγγελία για δημοψήφισμα ως ανεύθυνη που οδηγεί τη χώρα σε πολιτική ανωμαλία και διχασμό και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να απολογείται αντί να πανηγυρίζει.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ!!
Πλησιάζει η ώρα της λευτεριάς αδέρφια, αρκεί βέβαια να φανούμε συνετοί και ώριμοι στις αποφάσεις που θα κληθούμε να λάβουμε!
πηγή http://anti-ntp.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Εμένα όλο αυτό το σενάριο πάλι σαν κάπου να μη μου κολλάει... βουλευτές που πρόσκεινται στον Μπένι... ανεξαρτητοποιούνται... Ο ΓΑΠ λέει πως θα κάνει δημοψήφισμα (φέξε μου και γλίστρησα καθότι ο Γενάρης είναι πολύ μακριά ακόμη και τα συντρόφια έχουν αποφασίσει ως το Δεκέμβρη θά έχουν ολοκληρώσει τη δουλειά αν τους αφήσουμε)και μέσα στη νύχτα κάποιοι που κάπως πιθανώς είχαν πληροφορίες θησαύρισαν... σειέται και κουνιέται το χρηματιστηριακό σύστημα, οι υπόλοιπες νότιες χώρες της Ευρώπης βλέπουν τα σπρεντ τους να εκτινάσσονται, για το δικό μας δεν συζητάμε, το συνηθίσαμε 2.200 και καθόμαστε στις πλατείες... έκτακτο ΚΥΣΕΑ και ο Μπεγλίτης καρατομεί μέσα στην κρίση (και την πιθανότητα να μην τους βρει η βδομάδα κυβέρνηση)και αποκεφαλίζει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων... ο Παπούλιας ποιεί την πάπια... κάτι μαγειρεύεται, σας λέω... κάτι μαγειρεύεται και τα μάτια μας 104 μην μας πιάσουν γι' άλλη μια φορά στον ύπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή