Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Καταγγέλλουμε την τρικομματική κυβέρνηση των τραπεζιτών ... έδωσε άμεση εντολή στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπές

Καταγγέλλουμε την τρικομματική κυβέρνηση των τραπεζιτών, η οποία , έδωσε άμεση εντολή στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος των πελατών που δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις. Δηλαδή πλήρωσαν μόνο το αντίτιμο του ρεύματος και δεν πλήρωσαν το χαράτσι της τρικομματικής κυβέρνησης. Η ΔΕΗ για μια ακόμη φορά αποτελεί την αιχμή του δόρατος των κυβερνήσεων του δικομματισμού, απαξιώνεται στα μάτια των πελατών της και του λαού, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των αφεντικών της. Μένει εκτεθειμένη απέναντι στους πελάτες της, με βάση τα συμβόλαια που έχει υπογράψει μαζί τους, ότι δηλαδή είναι υποχρεωμένη να τους παρέχει το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας, όταν οι πελάτες είναι σωστοί απέναντί της ως προς τις υποχρεώσεις τους.
Τα χρήματα του λαού που μαζεύονται μέσα από τα χαράτσια εξυπηρετούν τοκοχρεολύσια τα οποία η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει υποσχεθεί να ξεπληρώσει.
Έξω απ’ αυτή την πολιτική έχουν αφήσει το μεγάλο κεφάλαιο, τους φοροκλέφτες και φοροφυγάδες, που έφεραν τη χώρα μας σε σημείο να βρίσκεται στα όρια του γκρεμού και συνεχίζουν να εκβιάζουν το λαό, στερώντας του τα δημόσια αγαθά. Σε λίγο θα εκβιάζουν και με την παροχή νερού και με την παροχή υγείας.
Φτάσανε σε σημείο να στερούν απ’ το λαό τα φάρμακά του, εξαντλώντας την αυστηρότητά τους μόνο στους φαρμακοποιούς και όχι στους φαρμακοβιομήχανους.
Τους νόμους της κυβέρνησης των ανδρείκελων δηλώνουμε ότι δεν θα τους σεβαστούμε. Δεν πληρώσαμε και δεν θα πληρώσουμε καμία δόση από τα χαράτσια.
Καλούμε το λαό να σταθεί όρθιος και να μην υποκύψει στους εκβιασμούς.
Καλούμε τους πολίτες να σταθούν αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που θα επιχειρηθεί να τους κόψουν το ρεύμα.
Εμείς θα είμαστε παρόντες, ώστε να ματαιώσουμε στην πράξη αυτές τις ανάλγητες πολιτικές και ενέργειες.
11/1/2012
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου