Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τατούλης: Ο «Καλοχαιρέτας» της Πελοποννήσου «ενάντια» στο χαράτσι – Οι μεταμορφώσεις ενός χαμαιλέοντα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Ο Πέτρος Τατούλης, ο άνθρωπος που θέλει να μετατρέψει την Πελοπόννησο σε σκλαβοπάζαρο μισθωτής εργασίας, μέσω της μετατροπής της σε Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ), φόρεσε προσφάτως το φιλολαϊκό του κοστούμι και σεεπιστολή του
προς τον επίτροπο της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ καταφέρεται ενάντια (!) στο χαράτσι της ΔΕΗ.
Καταγγέλλει μάλιστα την κυβέρνηση (!!) για το γεγονός ότι συνδέει το ειδικό τέλος
ακινήτωνμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αλλά και για τις απειλούμενες διακοπές ρεύματος σε πολίτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν τον αντισυνταγματικό, παράνομο και αντιλαϊκό αυτό φόρο.

Τα κροκοδείλια δάκρυά του βέβαια είναι ψεύτικα: κανείς δεν ξεχνά από ποιο κόμμα προέρχεται (ΝΔ) -το οποίο μάλιστα υπηρέτησε από κορυφαίες θέσεις εξουσίας- ούτε επίσης σε ποια κόμματα στηρίχτηκε και στηρίζεται (ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Δημοκρατική Συμμαχία) για να καταλάβει και να κατέχει τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Αυτά τα πλήρως απαξιωμένα κόμματα είναι που αποτελούν σήμερα την παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου, που συνεχίζει να απειλεί με διακοπή ρεύματος τους πολίτες που δεν πλήρωσαν το παράνομο χαράτσι.

Κανείς δεν ξεχνά το ρόλο του τόσα χρόνια στο πολιτικό σύστημα, ούτε βέβαια και τον πρόσφατο ρόλο του ως «λαγού» για τη μετατροπή της Πελοποννήσου σε παιδική χαρά για τα συμφέροντα του ξένου κυρίως αλλά και του εγχώριου ληστρικού κεφαλαίου.

Η «μεταστροφή» του στο θέμα του χαρατσιού και οι κατά καιρούς οβιδιακές του μεταμορφώσεις, δείγμα πολιτικάντη παλαιότερων εποχών, δείχνουν τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει το σύνολο του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος, μπροστά στην ογκούμενη αντίδραση της κοινωνίας ενάντια στους τροϊκανούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Ο Πέτρος Τατούλης θα έχει την τύχη που ο ελληνικός λαός επιφυλάσσει σε όλους αυτούς που του μαύρισαν τη ζωή τα τελευταία χρόνια, σε όλους αυτούς που τους «υπόσχονται» ακόμα χαμηλότερους μισθούς και ακόμα ψηλότερους φόρους σε «ελεύθερες», για τα μεγάλα συμφέροντα, ζώνες δουλοπάροικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου