Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

To γιαούρτι, η ...προκήρυξη και το ΠΑΣΟΚ της ...γειτονιάς σας!

Ναι, αυτός είναι, αυτός το ΄κανε! Νομίζατε πως η ανάληψη ευθύνης θα ήταν από εμένα, αλλά όχι κάνετε λάθος. Απλώς εμένα διάλεξε ο γνωστός επικοινωνιακός τρομοκράτης Terry Zoris, για να στείλει την προκήρυξη για την ενέργεια που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στα Ιλίσσια (ΚΕΚ) στην Πλατεία Κύπρου. Ως γνωστό τοποθετήθηκε μια επιστολή προς τον νέο πρόεδρο του Κινήματος, συνημέννη σε ένα ληγμένο γιαούρτι που έλεγε τα εξής:
« Αγαπητέ Big Beni, Σας στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ξέρω ότι προτρέχω λίγο, αλλά ευελπιστώ πως θα βγείτε νικητής κόντρα στο λευκό και το άκυρο και θα συνεχίσετε το ζωοκτόνον… ε, συγνώμη το ζωογόνον έργο του ΠΑ…ΣΟΚ!
Με μαζωχιστικό φανατισμό
Τ.Ζ».

Όπως με ενημέρωσε ο αντισοσιαληστής ακτιβιστής προέβη στην παραπάνω ενέργεια για να καταγγείλει την απύθμενη εγκεφαλική ανεπάρκεια (μνήμη, ευστροφία, κοινή λογική κι αντίληψη) όσων συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.
Το γιαούρτι προσφέρθηκε σε αυτούς με την ελάχιστη ελπίδα ότι θα το ρίξουν μόνοι τους στα μούτρα τους, μπας και ξυπνήσουν. Εμείς οι εναπομείναντες αγανακτισμένοι, απογοητευμένοι, αλλά έχοντες ακόμα σώας τα φρένας Έλληνες θα συνεχίσουμε να απαξιώνουμε τον ΠΑΣΟΚατζή της γειτονιάς, γιατί αυτός φέρει σε μεγαλύτερο ποσοστό από όλους, την ακέραια ευθύνη για την κατάντια του τόπου. Ποτέ δεν είναι αργά! Όλοι μπορούν κάποια στιγμή να κάνουν ένα λάθος. Το θέμα είναι να μην το διαιωνίζουν και την πληρώνουμε όλοι μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου