Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μύνημα Νότη Μαριά για τις επικείμενες εκλογές 2012

Φίλες και Φίλοι,
Εδώ και χρόνια δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα. Οι αγωνίες μας κοινές, το ίδιο και οι στόχοι. Το Ηράκλειο και η Κρήτη, μετερίζι των αγώνων μας κατά του "ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" του Μνημονίου. Εδώ ιδρύσαμε ΜΑΖΙ τους "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ", εδώ πήραμε την απόφαση να συστρατευτούμε με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".
Θεώρησα τιμή μου να υπηρετήσω το τόπο από τον οποίο ξεκινήσαμε να  οργανώνουμε συστηματικά την αντιμνημονιακή μας δράση.   Ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα ιδανικά και τα ζητήματα που ΜΑΖΙ συμφωνήσαμε να προτάξουμε τούτη τη δύσκολη στιγμή. Για το Ηράκλειο των αγώνων, της δημοκρατίας, της ανάπτυξης και του πολιτισμού.
Επί χρόνια στην Π.Ε. Ηρακλείου δεν υλοποιήθηκαν ποτέ τα έργα υποδομής που υποσχέθηκαν οι διάφοροι κυβερνώντες.
Οι πολίτες αντιμετωπίστηκαν ως αιώνιοι δεδομένοι και "δεμένοι" στο άρμα του δικομματισμού, που με τις μνημονιακές επιλογές του καταδικάζει για μια ακόμη φορά την Π.Ε. Ηρακλείου στην εσχάτη των ποινών της υπανάπτυξης και του εξευτελισμού. Λέμε "ΟΧΙ" σήμερα ...σε όλους αυτούς, για ένα Ηράκλειο που μας εμπνέει να αγωνιστούμε για όσα πραγματικά του αξίζουν.
Ο αγώνας κατά της τρόικας και του Μνημονίου είναι κοινός. Ελάτε να τον δώσουμε και να τον κερδίσουμε ΜΑΖΙ...Έξω η τρόικα.Η Ελλάδα δεν πωλείται.Διαγραφή του επονείδιστου χρέους.
Παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα και τους νόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου