Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Έξω οι "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" Βουλευτές της Κορινθίας


Αμέσως μετά την απίστευτη κωλοτούμπα των Σαμαρά και Καρατζαφέρη, την συγκυβέρνηση με τους ΓΑΠοΒενιζέλους, και την υπογραφή του Μνημονίου 2 από τους 4 βουλευτές της Κορινθίας, το Loutraki One είχε προβλέψει την τιμωρία και των 4 (ο ένας δεν κατέβηκε καν), και είχε προτρέψει για την καταψήφιση τους.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, κανείς εκ των 4 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ πρώην βουλευτών δεν θα έχει παρουσία στο Κοινοβούλιο.
Ο κόσμος της Κορινθίας έστειλε σαφές μήνυμα, και προτίμησε να δώσει την ευκαιρία είτε σε  επιτυχημένους πρώην εκπρόσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ή σε νέα πρόσωπα.Σίγουρα το γεγονός ότι προτιμούνται άτομα όπως ο γιός του Σ. Δήμα, Χρήστος, ο οποίος δεν έχει αποδείξει κάτι εργασιακά και πολιτικά αλλά εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κληρονομιά του ονόματος, δεν είναι και ότι καλύτερο, αφού ουσιαστικά διαιωνίζει τον σαθρό τρόπο εισόδου στο κοινοβούλιο κατά την μεταπολίτευση με τα γνωστά "τζάκια", όμως ουδέν κακόν αμιγές κακού.
Επίσης, ο λαός της Κορινθίας θα μπορούσε να τιμωρήσει ακόμα περισσότερο τα κόμματα του μνημονίου, όπως έγινε στο Λουτράκι (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αθροίζουν στο 28% από 72% στις περασμένες εκλογές), όμως από την μια η αποχή (έλεος Έλληνες, έλεος......35% δεν πήγαν καν!!), και από την άλλη η "ελαφρά τη καρδία" ψήφος σε επιλογές τύπου Χρυσή Αυγή (μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα), διαμόρφωσαν την τελική εικόνα.
Εν κατακλείδι......2 νίκες και 2 ήττες για την Κορινθία. Μεγάλη νίκη ο αποκλεισμός των ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ μνημονιακών πρώην βουλευτών και επίσης Μεγάλη νίκη η μηδενική έδρα για το ΠΑΣΟΚ. Σχετική ήττα το υψηλό ποσοστό αναλογικά με την υπόλοιπη Ελλάδα για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή, και σαφής ήττα η Αποχή.
http://loutraki1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου