Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αναμένοντας να λουστούν ένα μεγαλόστομο ΟΥΣΤ οι υπηρέτες της τρόικας


Ρίχνει αυλαία σήμερα η σύντομη προεκλογική περίοδος που είχαμε. Μπορεί να ήταν στην ουσία βουβή, άχρωμη, χωρίς εντάσεις αλλά στην ουσία δεν ξεφύγαμε απ’ ότι είχαμε παρακολουθήσει στο παρελθόν, τουλάχιστον από την τακτική που ακολούθησαν τα δύο μεγαλύτερα αστικά κόμματα. Εκβίασαν τους ψηφοφόρους, έδωσαν ανέξοδες υποσχέσεις, τρομοκράτησαν με κατασκευασμένα διλλήματα. Το θράσος τους ήταν τέτοιο που δεν είχαν κανένα πρόβλημα ειδικά οι αρχηγοί των αστικών κομμάτων να μας παρουσιάζονται ότι προήλθαν από παρθενογένεση, να κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του, να μεταβάλλουν κυριολεκτικά τις θέσεις τους απ’ την μια μέρα στην άλλη, να παρουσιάζονται «αθώοι του αίματος» που έχυσε η εργαζόμενη κοινωνία και τα λαϊκά στρώματα. Το είδαμε και σήμερα παρακολουθώντας τις ομιλίες Βενιζέλου – Σαμαρά. Οι άνθρωποι που οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο, που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία καταντώντας την Ελλάδα ένα άθλιο προτεκτοράτο, που ρήμαξαν την ζωή των Ελλήνων και των παιδιών μας, μας παρουσιάζονται σήμερα σαν αυριανοί ..σωτήρες.
Οι ίδιοι που κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες περιγράφοντας το πρόγραμμα που συμφώνησαν μαζί με την τρόικα σαν μονόδρομο, απαραίτητη συνταγή και ενδεδειγμένη πολιτική, ούτε λίγο ούτε πολύ τώρα παρουσιάζονται ότι δεν συμφωνούσαν σ’ αυτά που έχουν υπογράψει. (Κατατοπιστικό τοπαρακάτω άρθρο). Λες και απευθύνονται σε λωτοφάγους, Βενιζέλος και Σαμαράς παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα φλομώνοντας με ψέματα το ακροατήριο τους. Λέξη δεν λένε γ’ αυτά που έχουν συμφωνήσει και υπογράψει και τα οποία θα εφαρμόσουν μέχρι κεραίας αν κατορθώσουν αντάμα να σχηματίσουν κυβέρνηση. (Τα έχουμε γράψει τόσες φορές … για τους νέους φόρους που θα μπουν για τα καινούργια χαράτσια που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, για την φρέσκια μείωση μισθών και συντάξεων … για την ολοκληρωτική ισοπέδωση του ελληνικού λαού με δυο λόγο που θα ακολουθήσει αν κατορθώσουν ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ να σχηματίσουν κυβέρνηση).
Λίγες ώρες έμειναν για να ξέρουμε αν αυτοί που οδήγησαν τη χώρα και τους πολίτες της στη μεγαλύτερη καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών και που οι ίδιοι σήμερα επικαλούνται τον ..κίνδυνο καταστροφής αν δεν ξαναγίνουν κυβέρνηση, θα λουστούν ένα μεγαλόστομο ΟΥΣΤ από τον ελληνικό λαό.

Αναρτήθηκε από http://tsak-giorgis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου