Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

5η Ιουλίου: Οι κάλπες στέλνουν μήνυμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας

Χωρίς κανένα πρόβλημα εξελίσσεται από τις 7 το πρωί το δημοψήφισμα, για την απάντηση του ελληνικού λαού απέναντι στους εκβιασμούς. Είναι ένα μήνυμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας, που θα γράψει ιστορία, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη συγκλονιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.«Δεν αποφασίζουμε απλά να μείνουμε στην Ευρώπη, αποφασίζουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και σαν ίσοι στην Ευρώπη» τόνισε ο πρωθυπουργός. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ θα υπάρχει ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα.

Πού θα ψηφίσει η πολιτική ηγεσία
Στο 3ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 το πρωί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Στο 27ο και 30ό δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδρίου, θα ψηφίσει στις 10 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στην Πύλο ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς, στο 2ο δημοτικό σχολείο Γλυφάδας στις 10 ο Πάνος Καμμένος, στο 2ο γυμνάσιο Χαϊδαρίου στις 10 και μισή ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στο 100ό δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 11 θα ψηφίσει η Φώφη Γεννηματά, στη Νέα Ερυθραία στις 7 το πρωί ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου, στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής, στο ολοήμερο δημοτικό της Βέροιας στις 10 και μισή ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Στο 4ο γυμνάσιο Αιγάλεω στις 12 το μεσημέρι θα ψηφίσει η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα, με πηγές της κυβέρνησης να επισημαίνουν την ψυχραιμία των πολιτών και να ξεκαθαρίζουν ότι στόχος είναι να βρεθεί άμεσα μια λύση ώστε, από την επομένη κιόλας του δημοψηφίσματος, να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου