Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα της ανοιχτής συνέλευσης της πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στους μεγαλοεργολάβους και τις
κυβερνήσεις που τους στήριξαν, οι οποίοι μετατρέπουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης σε εμπόρευμα πολυτελείας.
Στα αλλεπάλληλα χαράτσια (ειδικό τέλος ακινήτων, τέλος επιτηδεύματος, έκτακτες εισφορές, συνεχείς αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα) με τα οποία μας εξαθλιώνει καθημερινά η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου και τα οποία δεν προορίζονται για την πληρωμή μισθών και συντάξεων αλλά για την καταβολή ληστρικών τοκοχρεολυσίων.
Στις πολιτικές της κομματοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων που προώθησαν και συντήρησαν τα κόμματα εξουσίας (ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ.) που κυβέρνησαν αδιάλειπτα τη χώρα μας όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια.
Στη νεοφιλελεύθερη, συντηρητική, αυταρχική και αδιέξοδη πολιτική που ακολουθεί η ηγεσία της Ε.Ε., η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους λαούς σε πτώχευση και τους μεγαλοτραπεζίτες και το χρηματιστηριακό κεφάλαιο σε πακτωλούς κερδών.
Σε όλους αυτούς – ΜΜΕ, μεγαλοδημοσιογράφους, παπαγαλάκια της εξουσίας, μικροπαραγοντίσκους της τοπικής αυτοδιοίκησης (περιφερειάρχες και δημάρχους), πολιτικάντηδες – που προσπαθούν λυσσαλέα να μας πείσουν να σκύψουμε το κεφάλι γιατί «μαζί τα φάγαμε».
Σε όλους αυτούς απαντάμε ότι δε συναινούμε, δε συνυπογράφουμε, δε συμβιβαζόμαστε, αλλά απαιτούμε:

Να φύγει άμεσα η δοτή και αντιδημοκρατική κυβέρνηση άμεσα από την εξουσία
Να καταργηθούν άμεσα όλα τα χαράτσια που καλείται να πληρώσει ο λαός χωρίς να φέρει την ευθύνη για την χρεοκοπία στην οποία οδήγησαν τη χώρα αυτοί που τώρα κόπτονται δήθεν για τη σωτηρία της

Ραντεβού Κυριακή 8/1, στις 3μμ, στην πλατεία Περιβολάκια και αναχώρηση για τα διόδια του Ισθμού.

Ανοιχτή συνέλευση πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου
www.perivolakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου