Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΑΘΗΝΑ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013
Φίλε Πατριώτη
Φίλε Συμπολίτη
Ζώντας σ’ένα Καθεστώς πλήρους Ανομίας κα καταπάτησης κάθε έννοιας Δημοκρατίας και Κοινωνικών Δικαιωμάτων θέλουμε να σε ενημερώσουμε για το τι κάνουμε εμείς με το περιβόητο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ και να αποφασίσεις κι εσύ για το τι θέλεις να κάνεις.
Λοιπόν, απλά δεν το πληρώνουμε γιατί:

1. Είναι «τέλος» που σημαίνει, σύμφωνα με τον Νόμο, ότι πρέπει να μας ανταποδίδει συγκεκριμένες Υπηρεσίες, π.χ. τα Δημοτικά Τέλη μου αντιπαρέχουν Παιδικές Χαρές, Πλατείες, Δημοτικό Φωτισμό κ.λ.π.

2. Η ΔΕΗ βάζοντας το ΧΑΡΑΤΣΙ στο Λογιαριασμό προχωρεί σε Αντισυμβατική Συμπεριφορά, γιατί σύμφωνα με την Σύμβαση Ηλεκτροδότησης που υποργράφει ο Ιδιοκτήτης του Ακινήτου με τη ΔΕΗ υποχρεούνται η μεν Εταιρία να του παρέχει Ηλεκτρικό Ρεύμα ο δε Ιδιοτκήτης να καταβάλλει το αντίτιμο για την συγκεκριμένη κατανάλωση. Τίποτε άλλο.

Εδώ βεβαίως μπαίνει θέμα και των Δημοτικών Τελών, Ραδιοφωνίας, αλλά σε μια Δικαιοσύνη που λειτουργεί όπως λειτουργεί θα μπορούσε να επικαλεστεί τη ρήτρα του «Εθίμου» επειδή επαναλαμβάνεται ομοιόμορφα για Δεκαετίες. Για το ΧΑΡΑΤΣΙ όμως ΟΧΙ.

Άρα όχι μόνον δεν υποχρεούμαστε να το πληρώσουμε αλλά αντίθετα μπορούμε να κάνουμε Μήνυση και Αγωγή κατά της ΔΕΗ για «ψυχική οδύνη» και «αντισυμβατική συμπεριφορά» και να ζητούμε και Αποζημίωση!! Υπ’όψιν ότι προτιμάμε τη Συλλογική Μήνυση και Αγωγή με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, για να περιορίσουμε το κόστος.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι το ρεύμα δεν μπορούν να μας το κόψουν, όχι μόνον για τους πιο πάνω λόγους, αλλά γιατί υπάρχει και απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που το απαγορεύει, όπως επίσης και Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Διεθνές Δίκαιο).

Μας λένε κάποιοι ότι θα το στείλουν στην Εφορία για είσπραξη. Απαντάμε ότι:

1. η Εφορία δικαιούται να εισπράτει φόρους και όχι «Τέλη», και

2. δεν υπάρχει, πάντοτε, ταύτιση των στοιχείων που αντιστοιχούν στον Μετρητή και του πραγματικού Χρήστη και άρα υποχρέου, π.χ. ο μετρητής είναι στο όνομα αποβιώσαντος που μας το κατέλειπε σαν κληρονομιά.

Έτσι λοιπόν εμείς πηγαίνουμε σε ΑΤΜ Τράπεζας και εξοφλούμε τον λογαριασμό, αφού έχουμε αφαιρέσει το ΧΑΡΑΤΣΙ.

Το κάνουμε γιατί ξέρουμε τα δικαιώματά μας και τα ασκούμε.ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ - ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!! ΕΣΥ???Τηλ. Επικοινωνίας - Πληροφορίες: …………………………….ΑΘΗΝΑ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013Φίλε Πατριώτη

Φίλε Συμπολίτη

Ζώντας σε ένα Καθεστώς πλήρους Ανομίας κα καταπάτησης κάθε έννοιας Δημοκρατίας και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, θέλουμε να σε ενημερώσουμε για το τι κάνουμε εμείς με το περιβόητο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ και να αποφασίσεις κι εσύ για το τι θέλεις να κάνεις.

Λοιπόν, απλά δεν το πληρώνουμε γιατί:

1. είναι «τέλος» που σημαίνει, σύμφωνα με τον Νόμο, ότι πρέπει να μας ανταποδίδει συγκεκριμένες Υπηρεσίες, π.χ. τα Δημοτικά Τέλη μου αντιπαρέχουν Παιδικές Χαρές, Πλατείες, Δημοτικό Φωτισμό κλπ.

2. η ΔΕΗ βάζοντας το ΧΑΡΑΤΣΙ στο Λογαριασμό προχωρεί σε Αντισυμβατική Συμπεριφορά, γιατί σύμφωνα με την Σύμβαση Ηλεκτροδότησης που υπογράφει ο Ιδιοκτήτης του Ακινήτου με τη ΔΕΗ υποχρεούνται η μεν Εταιρία να του παρέχει Ηλεκτρικό Ρεύμα ο δε Ιδιοκτήτης να καταβάλλει το αντίτιμο για την συγκεκριμένη κατανάλωση. Τίποτε άλλο.

Εδώ βεβαίως μπαίνει και το θέμα των Δημοτικών Τελών, Ραδιοφωνίας, αλλά σε μια Δικαιοσύνη που λειτουργεί όπως λειτουργεί, θα μπορούσε να επικαλεστεί τη ρήτρα του «Εθίμου» επειδή επαναλαμβάνεται ομοιόμορφα για Δεκαετίες. Για το ΧΑΡΑΤΣΙ όμως ΟΧΙ. Άρα, όχι μόνον δεν υποχρεούμαστε να το πληρώσουμε, αλλά αντίθετα μπορούμε να κάνουμε Μήνυση και Αγωγή κατά της ΔΕΗ για «ψυχική οδύνη» και «αντισυμβατική συμπεριφορά» και να ζητούμε Αποζημίωση!!

Αυτό έκαναν 65 συμπολίτες μας και δικαιώθηκαν!!! Σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών 11099/5-11-2012 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διακοπή παροχής ρεύματος επί ποινής καταβολής 1000€ για κάθε παράβαση της απόφασης!!! Υπ’όψιν ότι προτιμάμε τη Συλλογική Μήνυση και Αγωγή με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, για να περιορίσουμε το κόστος. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το ρεύμα δεν μπορούν να μας το κόψουν, όχι μόνον για τους πιο πάνω λόγους, αλλά γιατί υπάρχει και απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που το απαγορεύει, όπως επίσης και Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Διεθνές Δίκαιο).

Μας λένε κάποιοι ότι θα το στείλουν στην Εφορία για είσπραξη. Απαντάμε ότι:

1. η Εφορία δικαιούται να εισπράττει φόρους κα όχι «Τέλη», και

2. δεν υπάρχει, πάντοτε, ταύτιση των στοιχείων που αντιστοιχούν στον Μετρητή και του πραγματικού Χρήστη και άρα υπόχρεου, π.χ. ο μετρητής είναι στο όνομα αποβιώσαντος που μας το κατέλειπε σαν κληρονομιά.
Έτσι λοιπόν εμείς πηγαίνουμε σε ΑΤΜ Τράπεζας και εξοφλούμε τον λογαριασμό, αφού έχουμε αφαιρέσει το ΧΑΡΑΤΣΙ. Το κάνουμε γιατί ξέρουμε τα δικαιώματά μας και τα ασκούμε.
Τέλος, καταγγέλλουμε τον μη εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό Υπουργό Οικονομικών Στουρνάρα, για παραβίαση της Δικαστικής Απόφασης 1101/2012 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο έκρινε αντισυνταγματική τόσο την επιβολή του τέλους – καθώς δεν λαμβάνει υπόψη του τη φοροδοτική ικανότητα του ιδιοκτήτη του ακινήτου – όσο και την είσπραξή του από τη ΔΕΗ, λόγω αναρμοδιότητας, αλλά και την διακοπή της ηλεκτροδότησης.


ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ !

Ο κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!
ΣΥΝΝΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ !ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!  ΕΣΥ???


ΑΘΗΝΑ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Φίλε Πατριώτη

Φίλε Συμπολίτη

Πιστεύουμε ότι έχεις ζήσει πολύ έντονα στο πετσί σου την βαρβαρότητα με την οποία σε αντιμετωπίζει το «Κράτος» του Δωσιλογισμού και το αδιέξοδο που έχει φέρει σε εσένα και στην οικογένειά σου.

Θέλουμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε τι κάνουμε εμείς για να δώσουμε μια διέξοδο στο Λαό σε ένα μέγα πρόβλημα που του έχουν δημιουργήσει με το «Χαράτσι» της Εφορίας και να αποφασίσεις εσύ εάν θέλεις να πάρεις μέρος σ’αυτή μας την πρωτοβουλία.

Δεν σε καθοδηγούμε, αλλά σε ενημερώνουμε και η απόφαση είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!

Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν, και θα καταθέσουμε μόλις λήξουν οι απεργίες Δικαστικών και Δικηγόρων Συλλογική Αγωγή, που η πρώτη παρτίδα αφορά 1300 περίπου πολίτες, για πλαστότητα των εκκαθαριστικών της Εφορίας, για διάφορους λόγους, δύο κεντρικοί εκ των οποίων είναι:

1. τα εκκαθαριστικά έχουν σαν βάση το Μνημόνιο που σύμφωνα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών εκρίθη ΑΝΤΙΣΤΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.

2. σύμφωνα με τις διατάξεις του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που ορίζει τις αρχές της (α) «αναλογικότητας», δηλαδή ότι όλοι οι Πολίτες συμμετέχουν στα φορολογικά βάρη σύμφωνα με την φοροδοτική τους ικανότητα και όχι με κάθε είδους τεκμήρια, που εν πολλοίς είναι πλασματικά, καθώς επίσης και (β) της «ανταποδοτικότητας» , δηλαδή να ανταποδίδει το Κράτος με την παροχή Κοινωνικών Αγαθών, όπως λ.χ. Δωρεάν Υγειονομική Περίθαλψη, Παιδεία, Παροχές Πρόνοιας κλπ.

Επί πλέον αυτά τα «χαράτσια» αντιβαίνουν και στο Διεθνές Δίκαιο, όπως Καταστατικό Χάρτη του Ο.Η.Ε., Διεθνή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κλπ.

Ταυτόχρονα με την κατάθεση της Αγωγής θα καταθέσουμε και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, έτσι ώστε να θεωρούνται, όσοι συμμετέχουν στη συλλογική αγωγή «φορολογικά ενήμεροι» έως ότου κριθεί από το Ειρηνοδικείο η Κύρια Αγωγή και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε τα «Ασφαλιστικά Μέτρα».

Η συμμετοχή αυτή των Πολιτών δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος. Είναι μια προσφορά των Δικηγόρων του Νομικού Τμήματος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) και μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε φορολογούμενος χωρίς να εξετάζουμε κομματικές «ταμπέλες», εάν κάποιοι εξακολουθούν να έχουν από αυτές.

Ο τελικός μας βέβαια στόχος είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Είναι να μπλοκάρουμε την είσπραξη φόρων από ένα ΒΑΡΒΑΡΟ και ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και να κάνουμε στην πράξη «ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ», δεδομένου ότι συνεχίζουμε την συλλογή εξουσιοδοτήσεων και θα υποβάλλουμε συνεχώς Αγωγές κατά κύματα.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !! ΕΣΥ ???Τηλ. Επικοινωνίας – Πληροφορίες: ………………………….
Τηλ. Επικοινωνίας – Πληροφορίες: …………………………..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου