Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Π. Λαφαζάνης: «Οι βουλευτές δεν ψηφίζουν μόνο ΠτΔ αλλά νέα μέτρα και νέο μνημόνιο»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλά στο Κόκκινο για τις πολιτικές παρεμβάσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της προεδρικής εκλογής.  «Οι βουλευτές δεν ψηφίζουν μόνο Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά νέα μέτρα και νέο μνημόνιο που φέρνει η κυβέρνηση» το πραγματικό διακύβευμα της προεδρικής εκλογής όπως δήλωσε στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Έκανε λόγο για αναπόφευκτο καταποντισμό της κυβέρνησης στις επερχόμενες εκλογές, κάτι που σύμφωνα με τον Π. Λαφαζάνη «δεν μπορεί να κρυφτεί απο τις δημοσκοπήσεις οι οποίες επηρεάζονται απο τις κυβερνητικές και συστημικές προτεραιότητες και δεν είναι άσχετες απο το ευρύτερο κλίμα». Προειδοποίησε πως η εκστρατεία φόβου, τρομοκράτησης και κινδυνολογίας της κυβέρνησης θα ενταθεί και θα πάρει μορφή «υστερίας» της επόμενες μέρες καθώς πρόκειται για το «τελευταίο καταφύγιο του κυβερνητικού μπλοκ».
Χαρακτήρισε ξεδιάντροπη παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων και «πολιτική πράξη εκτροπής που αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία και βόμβα στα θεμέλια και τη πορεία της οικονομίας» τις δηλώσεις Στουρνάρα.
«Ο κεντρικός τραπεζίτης κινδυνολογεί σε βάρος του τραπεζικού συστήματος προκειμένου να υπηρετήσει αντικοινωνικές και ακραία αντιδραστικές πολιτικές, όταν ο ίδιος θεσμικά είναι εγγυητής της σταθερότητας» δήλωσε ο Π. Λαφαζάνης

«Απέναντι στο φόβο και τη τρομοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιπαρατάξει την ελπίδα και να επενδύσει στη λαϊκή στήριξη. Οι στόχοι που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τη συνεχή κινητοποίηση των πολιτών και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα είναι εγγύηση για μια προοδευτική πορεία» τόνισε.

πηγή: Στο Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου