Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

“ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν δίνει χρίσματα”

Με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο τοποθετείται το γνωστό μέλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚορινθίαςΦάνης Κουρεμπές.Βάζει οριστικά τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες για χρίσματα στο Δήμο Κορινθίων από ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στην δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων και ξεκαθαρίζει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν δίνει χρίσματα”. 
Όπως σαφέστατα δηλώνει το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ” όταν έρθει η ώρα, μέσα από τις ίδιες ανοιχτές διαδικασίες θα ΣΥΝαποφασίσει με την κορινθιακή κοινωνία ποιος πολίτης είναι ο πιο κατάλληλος για να διεκδικήσει το δήμο.”
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ  Φίλες και φίλοι, κάποιοι έχουν γίνει αφάνταστα κουραστικοί.
Αντί να γίνουν για μια φορά στη ζωή τους δημιουργικοί και να δουλέψουν για το καλό του τόπου και των πολιτών, βγάζουν ή εφευρίσκουν σενάρια που μόνο σκοπό έχουν τα προσωπικά τους οφέλη.
Για μια ακόμη φορά για να το καταλάβουν και οι πλέον άπιστοι ή βραδύνοες:
ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν δίνει χρίσματα. Αυτά σε εκείνους που τόσα χρόνια λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.
Τρόπο που έφερε τη χώρα και την τοπική αυτοδιοίκηση στη διάλυση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κορίνθου μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, συνεπής στις αρχές και τις παρεμβάσεις του δημιουργεί και σε τοπικό επίπεδο συμμαχίες που θα βγάλουν το δήμο από το τέλμα των μνημονίων αλλά και των πολιτικών που ασκούνται τα τελευταία χρόνια στην Τ.Α.
Και όταν έρθει η ώρα, μέσα από τις ίδιες ανοιχτές διαδικασίες θα ΣΥΝαποφασίσει με την κορινθιακή κοινωνία ποιος πολίτης είναι ο πιο κατάλληλος για να διεκδικήσει το δήμο.
Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις τόσο σε επίπεδο κοινωνικό με δράσεις αλληλεγγύης που θα ανακουφίζουν τους χιλιάδες εξαθλιωμένους από τις μνημονιακές πολιτικές συμπολίτες μας, όσο και για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.
Κουρεμπές Φάνης
μέλος ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου