Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μ. Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική συνείδηση του ελληνικού λαού (βίντεο)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτικό κόμμα, είναι η πολιτική συνείδηση του ελληνικού λαού» ο Μαν. Γλέζος με αυτές τις λέξεις στο πρωινό του ΑΝΤ1 εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο, την πολιτική ιδιαιτερότητα του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν δείτε το βαθύτερο νόημα αυτής της έννοιας, θα καταλάβετε ότι αυτούς που θεωρούσαμε ότι μπορούν να εκφράσουν αυτή την πολιτική συνείδηση τους βάλαμε υποψήφιους και καλούσαμε το λαό να τους ψηφίσει» με βάση αυτή τη λογική.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ υπέστησαν σημαντική ήττα» και η κυβέρνηση έχει από καιρό χάσει τη δεδηλωμένη.
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτών των εκλογών που αξίζει να τονιστεί είναι ότι σημειώθηκε μια σημαντική νίκη κατά του ξεπουλήματος της γης και της καταστροφής της ζωής, καθώς στο δήμο Αριστοτέλης εκλέχτηκε από την πρώτη Κυριακή, ο υποψήφιος που αντιτάσσεται στις εξορύξεις.
Ενώ και στο δήμο Θεσσαλονίκης που κλήθηκαν οι δημότες σε δημοψήφισμα για το ξεπούλημα του νερού με συντριπτική πλειοψηφία είπαν όχι.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, επίσης, ότι είναι «δόλιο να συγκρίνεις τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών με τις βουλευτικές εκλογές».
K.Mπρ. πηγή: Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου