Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Οδυσσέας Βουδούρης προς Πέτρο Τατούλη: «Θα τα πούμε στην τελετή παράδοσης της Περιφέρειας κ. Τατούλη»

«Όσο κι αν κρύβεστε κ. Τατούλη, όσο κι αν αρνείστε να με συναντήσετε σε ένα δημόσιο διάλογο, για ένα να είστε σίγουρος. Θα αναγκαστείτε να με συναντήσετε στην τελετή παράδοσης -παραλαβής της διοίκησης της Περιφέρειας!».
Με μια μεγάλη συγκέντρωση στην Κόρινθο, και μάλιστα παρά τη βροχή, έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το σύνθημα «ήρθε η ώρα της ανατροπής» και ο επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα» τους διαβεβαίωσε: «Από την Κόρινθο, 36 ώρες πριν τις ιστορικές εκλογές της 18ης Μαΐου, στέλνω το ισχυρό μήνυμα της νίκης. Της νίκης για την αναγέννηση της Κορινθίας, την αναγέννηση της Πελοποννήσου, την αναγέννηση της Ελλάδας. Ψηφίζουμε συνειδητά και αποφασισμένοι για την ανατροπή, για την αλληλεγγύη, για την ανάπτυξη. Στις 18 Μαΐου όλοι μας, θα ψηφίσουμε: Πρώτα η ζωή μας!».
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, που μόλις είχε φτάσει από τις Βρυξέλλες, βρέθηκε στην Κόρινθο για να μεταφέρει στους συγκεντρωμένους το μήνυμα ελπίδας, έτσι όπως διαμορφώνεται πια σε όλη την Ευρώπη, μετά την παρουσία του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Euro-debate.

«Όλη η Ευρώπη βλέπει πλέον ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, η μεγάλη ανατροπή που έρχεται, αφορά το σύνολο της Ευρώπης. Το μήνυμά μας στην κ. Μέρκελ, στον κ. Γιούνκερ, στο διευθυντήριο της Ευρώπης θα είναι εκκωφαντικό», τόνισε ο Νίκος Παππάς.

«Θα τελειώσουμε με το «Σύστημα Τατούλη - Φούχτελ», δεν αξίζει στον τόπο μας, θα γυρίσουμε σελίδα στην Πελοπόννησο και θα στείλουμε σε όλη τη χώρα το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής ανατροπής», τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φάνης Κουρεμπές, ο οποίος καυτηρίασε την επιμονή του «Συστήματος Τατούλη» να χρίσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας ένα αμετάκλητα καταδικασμένο από τον Άρειο Πάγο, τον γ.γ. του υπ. Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη. «Αυτό τον άνθρωπο διάλεξε ο κ. Τατούλης για την Κόρινθο, αυτόν επέμενε να κρατά γενικό γραμματέα η κυβέρνηση».

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Μητρόπουλος, στο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι «η Πελοπόννησος θα αναγεννηθεί με τον Οδυσσέα Βουδούρη Περιφερειάρχη και η Κόρινθος θα ξαναγίνει ο κραταιός νομός με τον Φάνη Κουρεμπέ Αντιπεριφερειάρχη».

Στους Κορίνθιους μίλησε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Μπουρνούς τονίζοντας ότι «όλη η Ευρώπη μας βλέπει πια με άλλο μάτι, το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η υποψηφιότητα Τσίπρα στην Ευρώπη έχει δημιουργήσει μια δυναμική που θα τερματίσει οριστικά την εποχή της λιτότητας και των μνημονίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου