Τρίτη 6 Μαΐου 2014

“Πελοπόννησος Πρώτα”

Στον πεζόδρομο της Κορίνθου βρέθηκαν την Δευτέρα το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την αυτοδιοικητική παράταξη “Πελοπόννησος Πρώτα” κ. Οδυσσέας Βουδούρης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Φάνης Κουρεμπές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, όπου εκτός από τη διανομή προεκλογικού υλικού είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και κατοίκους της Κορίνθου, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι για την κατάσταση των Ελληνικών νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών αλλά και της οπισθοδρόμησης σε βασικούς τομείς όπως οι υποδομές, ο τουρισμός, η ποιότητα ζωής, η ασφάλεια του πολίτη κλπ.

Οι κ.κ. Οδυσσέας Βουδούρης, Φάνης Κουρεμπές καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι έγιναν δέκτες μιας πραγματικά εγκάρδιας υποδοχής, όλων των ηλικιών, από σπουδαστές, μέχρι και ηλικιωμένους, οι οποίοι θέλησαν τόσο να ενημερωθούν περαιτέρω για τις υποψηφιότητες του συνδυασμού και τις αυτοδιοικητικές του θέσεις, όσο και να εκφράσουν την ολόθερμη στήριξη στο συνδυασμό, αφενός μεν ως μια αναγκαία αλλαγή στην αυτοδιοίκηση και αφετέρου ως πολιτικό μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο μονόδρομος των μνημονιακών επιλογών μόνο ολέθριος έχει καταστεί για τον τόπο.

Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης “Πελοπόννησος Πρώτα” Οδυσσέας Βουδούρης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Κορινθία κ. Φάνης Κουρεμπές, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με υποψηφίους δημοτικών παρατάξεων της πόλεως της Κορίνθου, όπως οι κ.κ. Γ. Χασικίδης και Β. Νανόπουλος αλλά και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και οργανισμών όπως το πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου, ενώ επισκέφθηκε και το χώρο της παλιάς δημοτικής αγοράς της Κορίνθου που μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο ανάπτυξης για το πολύπαθο κέντρο της Κορίνθου μακριά από τις ξενόφερτες λύσεις των mall.

Το ενθαρρυντικό γεγονός για την περιφερειακή παράταξη “Πελοπόννησος Πρώτα” και τους ανθρώπους της, στον διαρκή αγώνα για αλλαγή στην αυτοδιοίκηση και στον τόπο, είναι το μήνυμα που εκφράζουν οι πολίτες κάθε κοινωνικής τάξης που ζητούν απλούς καθημερινούς ανθρώπους, αποφασισμένους να αλλάξουν τα δεδομένα σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και κεντρικής πολιτικής σκηνής με έργα και όχι επιλέγοντας ηχηρά ονόματα για εντυπωσιασμό.


Σε μια κοινωνία που χάνει καθημερινά την αξιοπρέπειά της στα συσσίτια, στους κάδους απορριμμάτων και στα κελιά για όσους χρωστάνε, μόνη λύση είναι η ελπίδα αυτή να γίνει πραγματικότητα. Η ώρα της κάλπης πλησιάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου