Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση του ΚΚΕ κατά των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, με την προπαγανδιστική χορηγία εφοπληστών (Κυριακού / ANT1).


(foto Απο παλαιότερη δράση του κώματος που επίσης χειροκροτήθηκε απο τους "εταίρους του").

Συγκέντρωση που προπαγανδίζεται από τα καραδεξιά ΜΜΕ εφοπληστών διοργανώνει το ΚΚΕ κατά των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αποκλειστική εκπομπή στήριξης της συγκέντρωσης του ΚΚΕ κατά ων αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώθηκε από τον ANT1 και έπαιξε μόνο ο Κουτσούμπας χωρίς την ενοχλητική παρουσία οποιουδήποτε άλλου πέραν των υπαλλήλων του εφοπληστή Κυριακού, που μαζί αλληλοσυγχαίρονταν και αλληλοευχαριστιένταν.
Είναι πρωτόγνωρο ένα αντιμνημονιακό κώμα , ελνα κομουνιστικό κώμα κάτα της Ε.Ε, σφόδρα αντικαπιταλιστικό να προωθείτε και μάλιστα να προπαγανδίζεται η συγκέντρωσή του στο δρόμο απο ένα πατενταρισμένο ακροδεξιό εφοπληστή όπως ο Κυριακού του ANT1. Αν μη τι άλλο είναι τουλάχιστον παράξενο.
Το ΚΚΕ έχει συνεχή και άριστη σχέση με τα καθάρματα της Τάξης των εφοπληστών, καναλαρχών με τα αρπακτικά της δεξιάς και της φασιστικής δεξιάς όπως αυτά συμπυκνώθηκαν ιστορικά στο καθεστώς του Μνημονίου, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια. Από την προστασία του κοινοβουλίου μαζί με μπάτσους κατά την ψήφιση μνημονιακών νομοσχεδίων, την στήριξη σε φορτσάκηδες αλλά και την απόλυτη ταύτιση με το καθεστώς του Σαμαρά όπως πρόσφατα τον Ιούνιο του 14΄, όταν από κοινού ΝΔ και ΚΚΕ ομολογούσαν ότι υπάρχει "έξοδος από την Κρίση" με το ΚΚΕ να συμπληρώνει ότι από αυτή την έξοδο θα ωφεληθούν οι πλούσιοι αλλά η έξοδος.. έξοδος..Τελικά ένα απλό προπαγανδιστικό τρίκ για να ισχυροποιηθεί η θεση του ακροδεξιου Σαμαρά..


Την Παρασκευή το ΚΚΕ διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση κατά των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ και εν όψη της ψήφισης της 4μηνης παράτασης της δανειακής σύμβασης που συμφώνησε η κυβέρνηση με τα ευρωπαϊκά κράτη. Το ΚΚΕ θεωρεί πως η παράταση της δανειακής σύμβασης συνιστά ουσιαστικά ένα νέο μνημόνιο ενώ τοποθετεί το κόμμα του ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή της αστικοκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης μαζί με τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα , τους γερμανούς του Σόιμπλε και βέβαια το σύνολο των ΜΜΕ, που τάσσονται κατά των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνοντας το πρότζεκτ της "αριστερής παρένθεσης".


Το κώμα του ΚΚΕ ανακάλυψε ξαφνικά το Μνημόνιο μετά από πέντε χρόνια εφαρμογής του και αφού στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια ένα άγριο ακροδεξιό καθεστώς με το οποίο το κώμα του Περισσού είχε διάφορες σχέσεις, σχέσεις αγάπης και τρυφερότητας με πολλά ανταποδοτικά τέλη. Η κάλυψη του ακροδεξιού καθεστώτος στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ που αποτελούσε δημόσια συχνότητα, είχε διττή ωφέλεια. Αφενός τα εκατομμύρια που τσέπωσαν οι άνθρωποι του ΚΚΕ μέσα από αδιαφανή διαδικασία κατά την οποία ενεπλάκησαν of shor εταιρείες, φορολογικοί παράδεισοι ναι υπάρχουν και τέτοια φτιαγμένοι ακόμη και αυτοί στα μέτρα ηγεσιών σαν του ΚΚΕ, αφετέρου ο ακροδεξιός μηχανισμός προπαγάνδας του καθεστώτος του Μνημονίου παρέλαβε μία τηλεοπτική συχνότητα για πολιτική προπαγάνδα και η ιδιωτική πρωτοβουλία έφτιαξε το πακέτο της digea χωρίς την ενοχλητική αύρα μίας δημόσιας συχνότητας.
Επίσης το ΚΚΕ είχε αποτελέσει από τότε εξαιρετικό σύμμαχο του καθεστώτος του Μνημονίου, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους Σαμαροβενιζέλους κάνοντας χρήσιμη "κριτική" στο ΣΥΡΙΖΑ(πχ τζογλαν μποι αποκαλούσαν τα ακροδεξιά στελέχη του ΚΚΕ τον Τσίπρα).
Στο δρόμο το ΚΚΕ κράτησε μία επιθετική στάση απέναντι στα κινήματα αμφισβήτησης που γεννήθηκαν, ενώ σε κοινές επιχειρήσεις με την αστυνομία φρουρούσε στην κυριολεξία το κοινοβούλιο όταν εκεί περνούσαν απάνθρωπα μέτρα κατά των εργαζομένων(πχ 20/2/2012). Το ΚΚΕ ήταν το μοναδικό αριστερό σχήμα ή κώμα που στήριξε με την απουσία του τις επιδρομές των ακροδεξιών Φορτσάκηδων στα Πανεπιστήμια. Ο καθένας οφείλει να εκτιμήσει τις βόλτες του ΚΚΕ στην πανεπιστημίου όταν μόλις λίγο πιο πέρα δεκάδες πραιτοριανοί των ΜΑΤ βανδάλιζαν νεαρούς φοιτητές που διαμαρτύρονταν στους Φορτσάκηδες.Απάθεια , στήριξη, συνεργασία με το ακροδεξιό καθεστώς;;;;
Πρόσφατα μόλις πριν λίγες εβδομάδες μαθαίναμε εμβρόντητοι ότι το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου έχει στείλει ένα mail του Χαρδούβελη με το οποίο το καθεστώς κατηγοριοποιεί τις προθέσεις του , ανάμεσα στα πολλά φρικιαστικά μέτρα και ένα με ξεχωριστή σημασία. τον ενταφιασμό όλων των συνδικαλιστικών ελευθεριών . Το ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου των ΣαμαροΜπαλτάκιδων, των εφοπληστών όπως του Κυριακού που φιγουράρει ο γ.γ του ΚΚΕ είχαν έτοιμο τον πιο σφιχτό γύψο για όλους. Η αντίδραση του εργατοκώματος του ΚΚΕ : η απόλυτη συνένοχη και η διαρκώς ανταλλάξιμη σιωπή ολα αυτά έως αύριο που το κώμα βγαίνει στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στους .... αριστερούς του συριζα.

Σημεία των καιρών ή οργανωμένη προσπάθεια για την συγκρότηση αντιδραστικών μηχανισμών που θα επαναφέρουν το σχήμα του ακροδεξιού ολοκληρωτικού καθεστώς; Οι ξένοι επικυρίαρχοι έχουν την ίδια ακριβώς άποψη, θέση, στρατηγική και την ενθαρρύνουν με κάθε μέσο που διαθέτουν στην Ελλάδα.. Η συνέχεια θα δείξει.


Η προπαγανδιστική χορηγία του εφοπληστή Κυριακού στο ΚΚΕ, μέσω του antenna στη διεύθυνση:

http://www.antenna.gr/news/Politics/article/391084/koytsoympas-emeis-leme-xekathara-oxi-stin-eyropaiki-enosi

 από dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου