Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Επιμονή στις διαπραγματεύσεις και Πρόεδρο από την Αριστερά, ζητεί ο Μ. Γλέζος

"Δε θα υπάρξει συμφωνία σήμερα, θέλει η πλευρά των δανειστών μας να επιδείξει αδιαλλαξία. Ελπίζω ότι η δική μας πλευρά δε θα δεχθεί σε καμία απολύτως περίπτωση να...
υποχωρήσει. Οι δικοί μας πρέπει να δείξουν επιμονή" είπε στον Alpha 989 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε, μάλιστα, πως "όσοι θέλουν να εμποδίσουν την Ελλάδα να ανακτήσει την εθνική της ανεξαρτησία, θα σπάσουν τα μούτρα τους", υπογραμμίζοντας πως "η ελληνική πλευρά έχει ήδη προκαταβάλει όσους αυτοκτόνησαν από τις πολιτικές των δανειστών μας. Αυτοί τι έχουν δώσει;" διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Μ. Γλέζος επεσήμανε ότι «για να ολοκληρωθεί η αλλαγή η τεράστια που έγινε, πρέπει ο υποψήφιος να είναι από τον χώρο της Αριστεράς για να φανεί στον λαό ότι αυτό που ψήφισε δεν έχει ‘'κουτσά ποδάρια''. Δεν υστερεί κανείς από τον χώρο της Αριστεράς, θα είναι μια ολοκλήρωση της βούλησης του λαού που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι που έπαιζαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ όταν εναλλάσσονταν στην εξουσία. "Όταν ήταν στην εξουσία η Ν.Δ. (ο ΠτΔ) ήταν πασοκτζής και το αντίστροφο, αυτό το παιχνίδι πρέπει να σταματήσει" είπε χαρακτηριστικά.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου