Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα το νέο ασφαλιστικό στη Βουλή

ΣΧΕΔΙΟ Β
Μέσα στο Σαββατοκύριακο με διαδικασίες express η κυβέρνηση Συριζα- ΑΝΕΛ επιχειρεί να ενταφιάσει την κοινωνική ασφάλιση. Εκμεταλλευόμενη η κλίκα Τσίπρα- Κατρούγκαλου τις διακοπές του Πάσχα, αποφάσισε να ψηφίσει το ασφαλιστικό- φορολογικό εν μια νυκτί. Οι νέες μειώσεις των κύριων συντάξεων, επικουρικών και εφάπαξ, η αύξηση της φορολογίας και του ΦΠΑ σε είδη μάλιστα πρώτης ανάγκης, η κατάργηση του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, η αύξηση
της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης», η εξοντωτική ασφαλιστική εισφορά και φορολογία των μικροεπαγγελματιών, νέων επιστημόνων και αγροτών, τα πρόσθετα μέτρα που απαιτεί η τρόικα, «υποχρεώνουν» την κυβέρνηση σαν να τον κλέφτη να μπει στο σπίτι του λαού και να τον ληστέψει.

2. Η νέα ληστεία, σύμφωνα με το τρίτο μνημόνιο που υπόγραψε ο Τρίπρας τον περασμένο Ιούλιο δεν πρέπει να περάσει. Τα ψέματα και η πολιτική απάτη σε βάρος του λαού της κυβέρνησης Σύριζα- ΑΝΕΛ πρέπει να ανατραπούν, Ο λαός στους δρόμους και πρέπει και μπορεί να εμποδίσει τη Βουλή να ψηφίσει το ασφαλιστικό έκτρωμα του Κατρούγκαλου, για να ανοίξει ο δρόμος για ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της ΕΕ και ΔΝΤ.

Σχέδιο Β χωρίς φτώχεια, χωρίς ανεργία, χωρίς χρέος, χωρίς ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου