Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑΣ... δυο παραιτήσεις... μια κωλοτούμπα

...και οι μηχανισμοί και το Σύστημα πνέουν τα λοίσθια & η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ επιταχύνει & ανοίγει δρόμο στην ελπίδα...
Γράφει η Νάνσυ Πανταζή (press-gr)
Πρώην σύντροφε του ΠΑΣΟΚ... ποιες από τις δηλώσεις σου να πιστέψω...;;;Τι αντιλήφθηκες ή ανακάλυψες ή μεσολάβησε από τις 28 Μαίου μέχρι και σήμερα για να γράψεις μία επιστολή παραίτησης χωρίς ουσιαστική πολιτική αιτιολογία, τεκμηρίωση και τοποθέτηση αλλά όπως και εσύ ο ίδιος γράφεις στην επιστολή σου στις 28/05, μία επιστολή παραίτησης που θυμίζει κατά πολύ "μαύρη προπαγάνδα";
Δεν μπορώ παρά να... μην σκεφτώ όπως και ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα... και ότι οι μηχανισμοί καλά κρατούν και το σύστημα δίνει τα τελευταία του χτυπήματα κάτω από τη μέση αλλά αυτοτραυματίζεται και αυτοεκτίθεται.
Παραθέτω στην κρίση σας :
-Τάδε έφη στις 2 Μαΐου 2012 σαν Υποψ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κορινθίας: "Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας υπόσχονται ότι από την επομένη των εκλογών θα συνεχίσουν την ίδια ακριβώς πολιτική, για την οποία μάλλιστα είναι και δεσμευμένοι ενυπογράφως, να εφαρμόσουν κατά γράμμα με το δεύτερο μνημόνιο, το οποίο είναι η θανατηφόρα δόση σε ότι έχει απομείνει όρθιο, στην κοινωνία των ερειπίων που διαμόρφωσαν. Προτεραιοτητά τους είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των τοκογλείφων δανειστών και όχι οι ανάγκες της ρημαγμένης κοινωνίας. Οι αμέτρητοι Άκηδες του ΠΑΣΟΚ και οι ομοιοί τους της ΝΔ που πρώτα λεηλάτησαν και μετά διέγραψαν την κοινωνία , έρχονται τώρα και χρησιμοποιώντας τα γνωστά εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα προσπαθούν και πάλι να μας εξαπατήσουν.
Μην τους Φοβάστε αποφασίζουν πάντα χωρίς εμάς, τώρα θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αταλάντευτη θέση συγκρούσθηκε μετωπικά μαζί τους. Αντιστάθηκε στην απάνθρωπη πολιτική τους μέσα στο Κοινοβούλιο αλλά και έξω μαζί με την κοινωνία. Ενίσχυσε και ήταν δίπλα σε κάθε συλλογική και κινηματική δράση και διαμαρτυρία, απέναντι στις πολιτικές που μας καταστρέφουν..." (http://www.inews.gr/152/nikos-chanias--yp-vouleftis-syriza-an-kyvernisoume-tha-katastrepsoume-tin-ellada.htm).
- Τάδε έφη στις 28 Μαΐου 2012: "
Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μνημόνια, δεν αντέχει άλλο τις πρακτικές που μας έφεραν εδώ και δεν μπορεί να βλέπει τα ίδια τραγικά πρόσωπα να εξακολουθούν να παριστάνουν τους σωτήρες. Αυτοί που έκαναν την Ελλάδα παγκόσμιο αρνητικό πρότυπο και τόπο που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει τα παιδιά του. Μόνο τυχαία δεν είναι η ολομέτωπη και λυσσαλέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρούν τα γνωστά ΜΜΕ και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, που μαζί με τις γραφικές καρικατούρες και ηγέτες του παραπαίοντος δικομματισμού Σαμαρά και Βενιζέλο, διυλίζουν την κάθε συλλαβή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να εντοπίσουν αντιφάσεις για να τεκμηριώσουν την μαύρη προπαγάνδα τους. Προσπαθούν να εξαπατήσουν και πάλι αυτοί που έκαναν επιστήμη την μίζα, την διαφθορά και την αναξιοκρατία." (http://www.sfedona.gr/2012/05/28/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%81-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%83-2/)
- Τάδε έφη σήμερα, 12/6/2012: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».Και καταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του». (http://www.inews.gr/152/nikos-chanias--yp-vouleftis-syriza-an-kyvernisoume-tha-katastrepsoume-tin-ellada.htm)
- ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Χανιάς Νίκος – Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. Γεννήθηκε το 1956 στο Χαλκί Κορινθίας, όπου έμεινε μέχρι 18 ετών και τελείωσε το γυμνάσιο Βραχατίου. Υπηρέτησε ως αξιωματικός στο Πυροσβεστικό Σώμα και από το 1992 ως και τον Ιανουάριο του 2010 ήταν διοικητής διαφόρων υπηρεσιών του σώματος (Κυκλάδες, Σάμος, Ρόδος, Μεσσηνία, Κορινθία, Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο). Επέδειξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Τα τελευταία 8 χρόνια εκλεγόταν ανελλιπώς στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών. Διετέλεσε πρόεδρος πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών ενώσεων και από τους πρωτεργάτες του συνδικαλισμού στα σώματα ασφαλείας. Τα τελευταία χρόνια και μέχρι τον Ιούνιο του 2010 ήταν γραμματέας της ΠΑΣΚ Πυροσβεστών. Έχει επιδείξει σημαντική παρουσία σε σοβαρό κοινωνικά θέματα, όσο και σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον με συνεχείς παρεμβάσεις, δράσεις και αρθρογραφία. Η στάση του στις καταστροφικές φωτιές της Ηλείας το 2007, όπου υπηρετούσε είχε σαν αποτέλεσμα να προταθεί η ψήφιση του στο διαδίκτυο σαν πρόσωπο της χρονιάς. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. (http://petrakosgr.blogspot.gr/2010/10/blog-post_02.html)
-ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ 6ης ΜΑΗ:
1. ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 3.836 2. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.934 3. ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 2.539 4. ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ 2.426 5. ΧΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2.112 6. ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1.348

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου