Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα για συγκέντρωση στις 5 στα Προπύλαια


ΦΩΤΟ από την πορεία των φοιτητών...Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των φοιτητών, ενώ εχει δοθεί νέο...κάλεσμα για τις 5 το απόγευμα στα Προπύλαια. Σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στα Προπύλαια έχουν καλέσει οι φοιτητές για τις 12 το μεσημέρι μετά τον τραυματισμό δύο συναδέλφων τους από τα ΜΑΤ έξω από τη Νομική σήμερα το πρωί. Ο ένας φοιτητής τραυματίστηκε στο κεφάλι κι έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταμένες έξω από τις σχολές από τις 8 το πρωί μετά από αίτημα των πρυτανικών αρχών του ΕΚΠΑ και της ΑΣΟΕΕ. Οι συμπλοκές ξέσπασαν όταν οι φοιτητές επεχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθουν στο χώρο της Νομικής κατόπιν απόφασης για κατάληψη που έχει λάβει ο σύλλογός τους.
Καταγγέλλουν μάλιστα ότι ο πρύτανης του ΕΚΠΑ κος Φορτσάκης αγνόησε τη διαβεβαίωσή τους ότι θα περιφρουρήσουν επαρκώς το χώρο και προτίμησε να ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.

http://www.koutipandoras.gr





13:40 Καταδικάζει την αστυνομική βία η Κοσμητεία της Σχολής ΟΠΕ του ΕΚΠΑ
13:15 Η πορεία των φοιτητών έφτασε στα Προπύλαια, ενώ συνάντησε μπλοκ από τους διοικητικούς πουδιαμαρτύρονται ενάντια στην πολιτική της διαθεσιμότητας-απολύσεων και στην παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης.
Τα ΜΑΤ στην είδοσο του Πανεπιστημίου... Η συγκέντρωση των φοιτητών όλο και γίνεται μεγαλύτερη.




από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου